Auto Inkoop Den Haag

Dagelijks kopen wij auto’s in. Zowel schade-auto’s, sloopauto’s als handelsauto’s. Wij bieden een prima prijs voor uw auto. Je ontvangt direct een vrijwaringsbewijs. Onze eigen vervoersdienst kan ook de auto bij je ophalen, bel ons gerust! Wij zijn het juiste adres voor:

  • Alle Nationale Sloopregelingen. Momenteel in Den Haag en Rotterdam van kracht!
  • Een milieuverantwoorde verwerking van jouw sloopauto
  • RDW vrijwaring

  • Meer dan 100.000 onderdelen op vooraad, zowel gebruikt als nieuw
  • STIBA garantievoorwaarden / Niet goed geld terug garantie
  • Opkoper van schade- en demontageauto's
  • Levering binnen 24 uur

ZoekenKenteken

Merk en model

Resultaten

Onbekend kenteken
Auto inkoop

Uw gegevens

U kunt meerdere afbeeldingen selecteren

 

Snel een auto verkopen?

Als je bij van Gils je auto verkoopt, halen wij deze kosteloos voor je op. Je kunt je auto desgewenst ook bij ons afleveren. Van Gils Automotive ligt centraal tussen Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam. Je ontvangt bij ons direct een realistische prijs voor je auto, welke direct contant betaald wordt of per bankoverboeking op jouw bankrekening geplaatst wordt. Vervolgens melden wij de auto af bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Hier krijg je als verkoper een officieel vrijwaringsbewijs van.

RDW Vrijwaring

Met het RDW vrijwaringsbewijs is direct de wegenbelasting stopgezet en krijg je, indien van toepassing, het teveel betaalde deel van de wegenbelasting van de belastingdienst teruggestort. Daarbij komt dat de verzekeringsmaatschappij het vrijwaringsbewijs nodig heeft om de autoverzekering stop te zetten. Om jouw auto in te nemen, is het van belang dat het Voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel genoemd het chassisnummer, nog in het voertuig aanwezig is. Zonder VIN kunnen wij de auto niet innemen en afmelden.

Sloopverklaring

Indien de autopapieren niet meer volledig zijn maar je wel kunt aantonen dat het voertuig eigen bezit is, kunnen wij je helpen met het aanvragen van een sloopverklaring bij de RDW. Hiervoor gelden erg specifieke regels, neem contact op voor meer informatie.

 

Verantwoordelijke verwerking

Het maakt ons niet uit of het een elektrisch voertuig is, een voertuig met schade of een oud voertuig zonder mankementen. Indien je het voertuig wilt verkopen of wegbrengen, helpen wij je hier graag bij.  Wij zijn gecertificeerd om alle soorten voertuigen de verwerken; van elektrische voertuigen / hybrides tot oude dieselmotoren en zelfs aanhangers en caravans. Tijdens het verwerken van de voertuigen houden wij ons aan de voorgeschreven richtlijnen alle wetgevingen omtrent demontage.

Bedrijfsregeling 16

In het verleden werden Total Loss voertuigen niet altijd volgens de regels verhandeld. Om duidelijke regels op te stellen is de bedrijfsregeling 16 ingevoerd.

De Bedrijfsregeling 16 stelt de voorwaarden waaronder verzekeraars Total Loss voertuigen mogen verhandelen. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) zorgt ervoor dat alleen opkopers, die aan de specifieke kwalitatieve eisen voldoen, aan het handelsproces kunnen deelnemen. Van Gils Automotive behoort tot en van deze opkopers.