Auto inkoop

Dagelijks kopen wij auto’s in. Zowel schade-auto’s, sloopauto’s als handelsauto’s. Wij bieden een prima prijs voor uw auto. U ontvangt direct een vrijwaringsbewijs. Onze eigen vervoersdienst kan ook een auto bij u ophalen. Belt u gerust! Wij zijn het juiste adres voor:

  • Alle Nationale Sloopregelingen. Momenteel in Den Haag en Rotterdam van kracht!
  • Een milieuverantwoorde verwerking van uw slooptauto
  • RDW vrijwaring

  • Meer dan 100.000 onderdelen op vooraad, zowel gebruikt als nieuw
  • STIBA garantievoorwaarden / Niet goed geld terug garantie
  • Opkoper van schade- en demontageauto's
  • Levering binnen 24 uur

ZoekenKenteken

Merk en model

Resultaten

Onbekend kenteken
Auto inkoop

Uw gegevens

U kunt meerdere afbeeldingen selecteren

Auto inkoop

Is de tijd aangekomen dat je afscheid moet nemen van je auto, dan ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres.
Heeft je auto onherstelbare schade en daardoor ligt de dagwaarde lager dan de te repareren schade of komt je auto niet meer door de APK heen?

Voor uw auto inkoop is Van Gils Automotive dé eerstelijns opkoper van total loss-, schade-, oude- en sloopauto’s. Wij kopen op van onder andere particulieren, verzekeringsmaatschappijen, autodealers, schadeherstelbedrijven en leasemaatschappijen. Daarnaast heeft Van Gils Automotive prima samenwerkingen met gemeentes en overheidsinstellingen.

Schadevoertuigen

In het verleden werden Total Loss voertuigen niet altijd volgens de regels verhandeld. Om duidelijke regels op te stellen is de bedrijfsregeling 16 ingevoerd.

De Bedrijfsregeling 16 stelt de voorwaarden waaronder verzekeraars Total Loss voertuigen mogen verhandelen. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) zorgt ervoor dat alleen opkopers, die aan de specifieke kwalitatieve eisen voldoen, aan het handelsproces kunnen deelnemen.

Als je Van Gils Automotive belt, halen wij je auto op. Of je kunt je auto ook bij ons brengen. Van Gils Automotive ligt centraal tussen Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam. Met onze eigen vrachtwagen komen wij graag jouw auto ophalen.

Wij betalen de beste prijs voor jouw auto. Je ontvangt direct contant geld van ons of desgewenst storten wij het bedrag op jouw bankrekening. Vervolgens melden wij de auto af bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Je krijgt als klant een officieel vrijwaringsbewijs.

 

RDW

Voor voertuigen met een Nederlands kenteken geven wij een RDW vrijwaringsbewijs uit. Voertuigen met een buitenlands kenteken en ambassadevoertuigen ontvangen een CoD (Certificate of Destruction) bewijs.

Met het RDW vrijwaringsbewijs is direct de wegenbelasting stopgezet en krijg je, indien van toepassing, het teveel betaalde deel van de wegenbelasting van de belastingdienst teruggestort.
Daarbij komt dat de verzekeringsmaatschappij het vrijwaringsbewijs nodig heeft om de autoverzekering stop te zetten.

Om jouw auto in te nemen, is het van belang dat het Voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel genoemd het chassisnummer, nog in het voertuig aanwezig is. Zonder VIN kunnen wij de auto niet innemen en afmelden.

Kentekenbewijs

Kopen wij jouw auto in, of is de auto rijp voor de sloop, dan hebben wij het kentekenbewijs of de kentekenkaart met de tenaamstellingscode nodig. In combinatie met een geldig legitimatiebewijs, ontvang je van ons het vrijwaringsbewijs. Dit is het bewijs dat de auto niet meer op jouw naam staat.

Prettig om te weten hoe wij jouw auto recyclen?

Van Gils Automotive demonteert alle soorten voertuigen zoals personenauto’s, bestelauto’s en scooters.

In samenwerking met gerenommeerde partnerpartijen recycled Van Gils Automotive voor 98,4 procent jouw auto. Voor meer informatie over onze partner bedrijven, lees hier verder.
Gezamenlijk zijn wij op weg naar een duurzame wereld.