Uw auto verkopen bij Van Gils Automotive?

Bij Van Gils Automotive kopen wij dagelijks auto's in. Van schade-auto’s tot sloopauto’s zowel als handelsauto’s kopen wij geregeld in. Bij Van Gils Automotive bieden wij u altijd de beste prijs voor uw auto. Wij halen de auto bij u op, betalen contant of op rekening en regelen dat u direct het vrijwaringsbewijs toegestuurd krijgt. Zo bent u verzekerd van een snelle en uitstekende service.

Ik weet het kenteken niet
  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Verkoop uw auto

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Omschrijf de schade
Dropzone*

Uw auto verkopen bij Van Gils Automotive

Als u uw auto bij Van Gils Automotive verkoopt, halen wij uw auto gratis voor u op. Ook kunt u uw auto bij ons komen afleveren, als dit u beter uitkomt. Onze vestiging ligt in Nootdorp centraal tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam, in deze regio halen wij dan ook auto's op. Bij Van Gils Automotive ontvangt u altijd de beste prijs voor uw auto; dit bedrag kan direct aan u betaald worden of overgeschreven worden op uw bankrekening. Van Gils Automotive regelt voor u de afmelding bij de RDW en stuurt u direct een officieel vrijwaringsbewijs toe. Om uw auto in te nemen en af te melden is het van belang dat het chassisnummer (VIN) nog aanwezig is in de auto. Zonder dit nummer kunnen wij uw auto niet afmelden. 

RDW Vrijwaring

Met een officieel vrijwaringsbewijs van de RDW wordt per direct de wegenbelasting stopgezet en kunt u, indien van toepassing, het teveel betaalde deel van de wegenbelasting van de belastingdienst teruggestort krijgen. Ook heeft u het vrijwaringsbewijs nodig om bij uw verzekeringsmaatschappij uw autoverzekering stop te zetten. 

Sloopverklaring

Is de auto wél in eigen bezit, maar zijn de autopapieren niet meer volledig? Van Gils Automotive kan u helpen met het aanvragen van een sloopverklaring bij de RDW. Hiervoor gelden echter wel specifieke regels, neem contact met onze auto-afdeling voor meer informatie.

Verantwoordelijke verwerking

Bij Van Gils Automotive nemen wij alle soorten voertuigen in voor de demontage. Elektrische voertuigen, schade-auto's, oudere voertuigen, aanhangers en zelfs caravans; bij Van Gils Automotive zijn wij gecertificeerd om al deze soorten voertuigen te verwerken. Tijdens het verwerken van alle voertuigen houdt Van Gils Automotive zich aan de voorgeschreven richtlijnen en wetgevingen omtrent het demontage-proces. 

Bedrijfsregeling 16

Om duidelijke regels rondom de verwerking van Total Loss voertuigen op te stellen is de bedrijfsregeling 16 ingevoerd.

Deze regeling stelt de voorwaarden waaronder verzekeraars Total Loss voertuigen mogen verhandelen. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) stelt eisen aan opkopers die aan het handelsproces van Total Loss voertuigen deelnemen. Van Gils Automotive voldoet aan alle eisen en is hiermee dus gecertificeerd om Total Loss voertuigen te verwerken.

live chat