Uw auto verkopen bij Van Gils Automotive?

Bij Van Gils Automotive kopen wij dagelijks auto's in. Van schade-auto’s tot sloopauto’s zowel als handelsauto’s kopen wij geregeld in. Bij Van Gils Automotive bieden wij u altijd de beste prijs voor uw auto. Wij halen de auto bij u op, betalen contant of op rekening en regelen dat u direct het vrijwaringsbewijs toegestuurd krijgt. Zo bent u verzekerd van een snelle en uitstekende service.

Ik weet het kenteken niet
  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Verkoop uw auto

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Omschrijf de schade
Dropzone*
Kilometerstand*
Kilometerstand

Auto Inkoop Van Gils Automotive

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor auto inkoop? Zoek dan niet verder, want Van Gils Automotive is dé specialist op het gebied van auto inkoop. We zijn al jarenlang een gevestigde naam in de auto inkoop branche, en we staan bekend om onze eerlijke en snelle service.

Bij Van Gils Automotive, begrijpen we dat auto inkoop een grote beslissing kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat het proces van auto inkoop zo eenvoudig en naadloos mogelijk voor je verloopt. Ons team van auto inkoop specialisten staat altijd klaar om je te begeleiden bij elke stap.

Het auto inkoop proces bij Van Gils Automotive

Bij Van Gils Automotive, maken we het proces van uw sloopauto verkopen zo eenvoudig mogelijk. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met ons team, ons wat details te geven over je auto, en we doen je direct een aanbod. Uw sloopauto verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Auto inkoop en uw sloopauto verkopen bij Van Gils Automotive betekent ook dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Wanneer je kiest voor auto inkoop bij ons, of wanneer je ervoor kiest om uw sloopauto te verkopen, help je bij het verminderen van afval en het recyclen van waardevolle materialen.

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over onze auto inkoop service en hoe wij uw sloopauto kunnen kopen. Bij Van Gils Automotive is auto inkoop en uw sloopauto verkopen een fluitje van een cent.

RDW Vrijwaring

Met een officieel vrijwaringsbewijs van de RDW wordt per direct de wegenbelasting stopgezet en kunt u, indien van toepassing, het teveel betaalde deel van de wegenbelasting van de belastingdienst teruggestort krijgen. Ook heeft u het vrijwaringsbewijs nodig om bij uw verzekeringsmaatschappij uw autoverzekering stop te zetten. 

Sloopverklaring

Is de auto wél in uw eigen bezit, maar zijn de autopapieren niet meer volledig? Van Gils Automotive kan u helpen met het aanvragen van een sloopverklaring bij de RDW. Hiervoor gelden echter wel specifieke regels, neem contact met onze auto-afdeling voor meer informatie.

Bedrijfsregeling 16

Om duidelijke regels rondom de verwerking van Total Loss voertuigen op te stellen is de bedrijfsregeling 16 ingevoerd.

Deze regeling stelt de voorwaarden waaronder verzekeraars Total Loss voertuigen mogen verhandelen. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) stelt eisen aan opkopers die aan het handelsproces van Total Loss voertuigen deelnemen. Van Gils Automotive voldoet aan alle eisen en is hiermee dus gecertificeerd om Total Loss voertuigen te verwerken.

live chat