Het adres voor Auto Inkoop in Den Haag en omstreken!

Auto Inkoop Den Haag

Wilt u uw auto verkopen en komt u uit de buurt van Den Haag? Dan bent u bij Van Gils Automotive vooraan het juiste adres! Wij bieden u altijd een eerlijke prijs voor uw auto. Wij melden uw auto bij de inkoop gelijk af en wij regelen gelijk dat u de vrijwaring van het RDW ontvangt. De betaling verloopt direct contant of wij maken het bedrag per rekening naar u over. 

Wilt u uw auto verkopen of heeft u andere vragen ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het formulier op deze pagina, ons te bellen op 070-3836357 (optie 2) of een e-mail te sturen naar auto@vangilsautomotive.nl

 

Auto Inkoop formulier
Naam*
Naam
Telefoonnummer*
E-mail adres*
Kenteken van de auto*
Kilometerstand*
Omschrijf de eventuele schade/mankementen
Dropzone*

Het Auto Inkoop proces bij Van Gils Automotive

Het auto inkoop proces bij Van Gils Automotive verloopt gemakkelijk en snel; aan de hand van de volgende stappen verloopt het auto inkoop proces;

1. Wilt u uw auto verkopen bij Van Gils Automotive? Dan kunt u contact opnemen op de telefoon, op de e-mail of via formulier op deze pagina. Vermeld u hierbij graag het kenteken, de kilometerstand, de staat en eventuele mankementen, zo kunnen onze medewerkers een passend bod uitbrengen op uw auto. 

2. Gaat u akkoord met het bod dat onze afdeling heeft uitgebracht? Dan kunnen wij verdergaan met het  proces. Indien uw auto nog rijdt kan u de auto van maandag t/m zaterdag komen inleveren op onze vestiging aan de Spiegelstraat 6 in Nootdorp, hier kan de rest van het afgehandeld worden. Rijdt de auto niet meer? Dan plant u samen met onze  afdeling een afspraak in om de auto op te laten halen door onze ophaaldienst. 

3. Uw auto kan ter plekke afgemeld worden bij het RDW; u ontvangt direct na het afmelden de vrijwaring, zodat u de verzekering en de wegenbelasting kan stopzetten. Het is belangrijk dat u voor de auto inkoop de volgende documenten bij u heeft:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Het complete kentekenbewijs en overschrijvingspapieren

Nadat wij u auto afgemeld hebben, verloopt betaling bij de auto inkoop. Het bedrag kan u direct contant ontvangen of wij maken het na de auto inkoop over op uw bankrekening.

4. Als de auto afgemeld is, is het voertuig officieel eigendom van Van Gils Automotive; u kunt nu de verzekering en de wegenbelasting van uw auto stopzetten.

Hoe wordt de prijs voor uw auto bepaald?

Zodra u een bod vraagt voor uw auto gaat een medewerker aan de slag; bij Van Gils Automotive hangt de prijs die wij geven af van meerdere factoren. Er wordt rekening gehouden met meerdere zaken; gewicht, kilometerstand en algehele staat van de auto. Hoe lager de kilometerstand en hoe beter de staat, hoe groter de kans dat de onderdelen van de auto in goede staat zijn. Het is dus belangrijk om deze informatie te verstrekken, zo kunnnen onze medewerkers een zo eerlijk mogelijk op uw auto uitbrengen. Voor auto's die voor recycling gaan is het gewicht belangrijk; hoe zwaarder de auto hoe meer oud ijzer wij kunnen recyclen, vandaar dat wij meer kunnen bieden op zwaarde auto's.

Wat gebeurt er met uw auto na de inkoop?

Nadat wij de auto ingekocht hebben is uw auto officieel niet meer in uw bezit en kan u  de verzekering en wegenbelasting stopzetten. Bij Van Gils Automotive nemen wij daarna de auto in en demonteren wij de gehele auto. Onderdelen van de auto die nog in goede staat verkeren worden ingevoerd en kunnen daarna gebruikt worden om andere auto's weer veilig de weg op te laten kunnen gaan. De rest van de auto die niet meer bruikbaar is wordt door onszelf gerecycled. Tot wel 98% van een auto kan bij ons worden hergebruikt of gerecycled; zo draagt Van Gils Automotive een steentje bij aan een beter klimaat en een betere toekomst voor iedereen. Door gebruikte auto's in te kopen en hiervan de onderdelen weer aan te bieden wordt er tot zo'n 86% aan CO2 uitstoot bespaart ten opzichte van het gebruik van een nieuw onderdeel; zo gaat Van Gils Automotive dus circulair te werk, iets waarvan wij geloven dat het de toekomst heeft. 

Auto Inkoop bij Van Gils Automotive

Auto inkoop in Den Haag kan een uitdaging zijn, maar met Van Gils Automotive wordt het een eenvoudig en naadloos proces. Als een vooraanstaande speler in de industrie, heeft Van Gils Automotive zichzelf gevestigd als dé keuze voor auto inkoop Den Haag.

Bij Van Gils Automotive begrijpen we dat de behoeften van elke klant uniek zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor auto inkoop in Den Haag. Of je nu een bedrijfswagen, een gezinsauto of een luxe auto wilt verkopen, wij zorgen voor een eerlijke en transparante afhandeling.

Uitstekende service

Wat onderscheidt ons van andere auto inkoop bedrijven in Den Haag? Het begint met onze toewijding aan klanttevredenheid. Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke verkoop, streven we ernaar om je ervaring met auto inkoop Den Haag zo aangenaam mogelijk te maken. Ons team van ervaren professionals is altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Daarnaast biedt Van Gils Automotive bij auto inkoop Den Haag een snelle en efficiënte service. We weten dat je tijd kostbaar is, dus we zorgen ervoor dat het proces van auto inkoop in Den Haag zo snel mogelijk verloopt. Zodra we het eens zijn over de prijs, regelen we meteen de nodige documenten en betaling. Zo kun je snel weer verder met je dag.

Altijd een eerlijke prijs

Bovendien biedt Van Gils Automotive bij auto inkoop Den Haag altijd een eerlijke prijs. We hebben uitgebreide kennis van de automarkt en gebruiken deze om een eerlijke en marktconforme prijs voor je auto te bepalen. Zo weet je zeker dat je een goede deal krijgt bij auto inkoop in Den Haag.

Maar auto inkoop Den Haag bij Van Gils Automotive gaat niet alleen over het kopen van auto's. We zijn ook toegewijd aan het leveren van een uitstekende na-verkoop service. Mocht je na de verkoop van je auto vragen of zorgen hebben, dan staat ons team klaar om je te helpen.

Hét adres om uw auto te verkopen

Daarnaast draagt Van Gils Automotive bij aan duurzaamheid door middel van auto inkoop in Den Haag. We geloven in het recyclen en hergebruiken van auto's om onze impact op het milieu te minimaliseren. Wanneer je kiest voor auto inkoop Den Haag bij Van Gils Automotive, draag je bij aan een groenere toekomst.

Bij Van Gils Automotive is auto inkoop in Den Haag meer dan alleen een transactie. Het is een ervaring die is ontworpen om je gemoedsrust te geven, van het eerste contact tot aan de uiteindelijke verkoop. Met onze eerlijke prijzen, snelle service en toewijding aan klanttevredenheid, is het geen wonder dat we de nummer één keuze zijn voor auto inkoop in Den Haag.

Dus, als je overweegt om je auto te verkopen, denk dan aan Van Gils Automotive voor auto inkoop in Den Haag.

live chat