Auto Inname

Auto Inkoop Den Haag

Voor auto- inkoop is Van Gils Automotive dé eerstelijns opkoper van total loss-, schade-, oude- en sloopauto’s. Wij kopen voertuigen op van onder andere particulieren, verzekeringsmaatschappijen, autodealers, schadeherstelbedrijven en leasemaatschappijen. Daarnaast heeft Van Gils Automotive een directe samenwerkingen met gemeentes en overheidsinstellingen. Ook voor bestelbussen, scooters, kleine vracht & kampeerwagens ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij kopen dagelijks auto’s in. Zowel schade-auto’s, sloopauto’s als handelsauto’s. Wij bieden een waardige prijs voor de auto en je ontvangt direct een vrijwaringsbewijs. Indien benodigd komen wij volgens afspraak het voertuig ophalen. 

 

Snel een auto verkopen?

Als je Van Gils Automotive belt, halen wij je auto op. Je kunt je auto natuurlijk ook bij ons brengen. Van Gils Automotive ligt centraal tussen Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam.  Wij betalen de beste prijs voor jouw auto. Je ontvangt direct contant geld van ons of desgewenst storten wij het bedrag op jouw bankrekening. Vervolgens melden wij de auto af bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Je krijgt als klant een officieel vrijwaringsbewijs.

RDW Vrijwaring

Met het RDW vrijwaringsbewijs is direct de wegenbelasting stopgezet en krijg je, indien van toepassing, het teveel betaalde deel van de wegenbelasting van de belastingdienst teruggestort. Daarbij komt dat de verzekeringsmaatschappij het vrijwaringsbewijs nodig heeft om de autoverzekering stop te zetten. Om jouw auto in te nemen, is het van belang dat het Voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel genoemd het chassisnummer, nog in het voertuig aanwezig is. Zonder VIN kunnen wij de auto niet innemen en afmelden.

Sloopverkaring

Indien de autopapieren niet meer volledig zijn maar je wel kunt aantonen dat het voertuig eigen bezit is, kunnen wij je helpen met het aanvragen van een sloopverklaring bij de RDW. Hiervoor gelden erg specifieke regels, neem contact op voor meer informatie.

 

Verantwoordelijke verwerking

Het maakt ons niet uit of het een elektrisch voertuig is, een voertuig met schade of een oud voertuig zonder mankementen. Indien je het voertuig wilt verkopen of wegbrengen, helpen wij je hier graag bij.  Wij zijn gecertificeerd om alle soorten voertuigen de verwerken; van elektrische voertuigen / hybrides tot oude dieselmotoren en zelfs aanhangers en caranvans. Tijdens het verwerken van de voertuigen houden wij ons aan de voorgeschreven richtlijnen alle wetgevingen omtrent demontage.

Bedrijfsregeling 16

In het verleden werden Total Loss voertuigen niet altijd volgens de regels verhandeld. Om duidelijke regels op te stellen is de bedrijfsregeling 16 ingevoerd.

De Bedrijfsregeling 16 stelt de voorwaarden waaronder verzekeraars Total Loss voertuigen mogen verhandelen. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) zorgt ervoor dat alleen opkopers, die aan de specifieke kwalitatieve eisen voldoen, aan het handelsproces kunnen deelnemen. Van Gils Automotive behoort tot en van deze opkopers.

 

Meld via het formulier direct jouw voertuig aan ter inname!

 

Auto inkoop

Uw gegevens

U kunt meerdere afbeeldingen selecteren