Auto-onderdelen

Auto-onderdelen

Opzoek naar auto-onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 80.000 auto-onderdelen hebben wij een ruim assortiment voor u beschikbaar. Van Gils Automotive is al jaren een bekend begrip als sloperij en demontagebedrijf. Met de hedendaagse technieken zorgen we ervoor dat 95% van de auto wordt gerecycled. Veel onderdelen van de beschadigde auto zijn nog bruikbaar, deze onderdelen gaan wij vervolgens demonteren, testen en uiteindelijk verkopen. 

Demontage onderdelen

Één van de belangrijkste reden om voor demontage onderdelen te kiezen is dat het een goede optie is om kosten te besparen. De kostprijs voor deze onderdelen zijn vaak veel lager dan bijvoorbeeld een nieuw imitatie onderdeel. Bovendien zijn de demontage onderelen die afkomstig zijn van een donorauto in de meeste gevallen origineel geleverd op het voertuig. In dit geval koop je een origineel fabrieksonderdeel. 

Auto-onderdelen bij van Gils Automotive

Opzoek naar auto- onderdelen in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Gouda of Zoetermeer? Kom dan eens langs bij onze vestiging in Nootdorp. Hier kan u alle onderdelen uit onze online catalogus bekijken en afhalen. Vanuit ons magazijn in Nootdorp bedienen wij ook de rest van Nederland, België, Duitsland en buurlanden met onze onderdelen.

live chat