Magazijn Magazijn
BG

Auto-onderdelen

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Auto-onderdelen

Bent u op zoek naar gebruikte auto-onderdelen? Dan bent u bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Met meer dan 82.000 auto-onderdelen hebben wij een ruim assortiment voor u beschikbaar. VanGilsAutomotive is al jaren een bekend begrip als autosloperij en demontagebedrijf. Met de hedendaagse technieken zorgen we ervoor dat 95% van de auto wordt gerecycled.

Demontage auto’s

Bij VanGilsAutomotive kopen wij jong gebruikte schadeauto’s in, die door een ongeval of andere oorzaken total loss zijn verklaard. Deze auto’s bevatten altijd nog onderdelen die volledig intact zijn en gedemonteerd kunnen worden. Nadat de onderdelen gedemonteerd zijn worden deze uitvoerig getest op kwaliteit. Wanneer de onderdelen na de uitvoerige test daadwerkelijk als bruikbaar worden bevonden, dan worden deze onderdelen aangeboden in de online catalogus.

Premium kwaliteit onderdelen

Doordat de auto-onderdelen van VanGilsAutomotive uitvoerig getest worden voordat deze worden aangeboden in onze online catalogus, kunnen wij premium kwaliteit op onze onderdelen garanderen. Daarnaast worden de producten aangeboden tegen scherpe prijzen.

Online catalogus

Op onze website kunt u in de online catalogus op gemakkelijke wijze de gewenste onderdelen voor uw auto zoeken en selecteren. Heeft u uw auto-onderdelen op een werkdag voor 15.00 uur besteld? Dan gaan wij gelijk voor u aan de slag en pakken we de onderdelen zorgvuldig in. De auto-onderdelen worden de volgende dag bij u thuis bezorgd.

Ik weet het kenteken niet
  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Verkoop uw auto

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Omschrijf de schade
Dropzone*
Kilometerstand*
Kilometerstand

Demontage onderdelen

Één van de belangrijkste reden om voor demontage onderdelen te kiezen is dat het een goede optie is om kosten te besparen. De kostprijs voor deze onderdelen zijn vaak veel lager dan bijvoorbeeld een nieuw imitatie onderdeel. Bovendien zijn de demontage onderdelen die afkomstig zijn van een donorauto in de meeste gevallen origineel geleverd op het voertuig. In dit geval koop je een origineel fabrieksonderdeel.

Onderdelen van testvoertuigen

Wanneer een fabrikant nieuwe auto’s produceert gebruiken ze een aantal van deze voertuigen voor kwaliteitstesten. Van deze nieuwe auto’s wordt één onderdeel groep getest. De onderdelen die niet bij de fabrikant worden getest, koopt VanGilsAutomotive op. Het gaat hier immers om zo goed als nieuwe onderdelen van een recent voertuig. Op deze manier kan VanGilsAutomotive een erg hoge kwaliteit waarborgen.

Kies uw automerk

Meer weten over onze auto-onderdelen

Wilt u meer weten over de gebruikte auto-onderdelen? Onze verkoopmedewerkers zijn zes dagen per week aanwezig om u te woord te staan over onze auto-onderdelen en het geven van persoonlijk advies over de geschikte onderdelen voor uw auto.

Auto-onderdelen bij VanGilsAutomotive

Woont u in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Gouda of Zoetermeer? Kom dan eens langs bij onze vestiging in Nootdorp. Hier kunt u alle onderdelen uit onze online catalogus bekijken en afhalen. Vanuit ons magazijn in Nootdorp bedienen wij ook de rest van Nederland, België, Duitsland en buurlanden met onze auto-onderdelen.

Over VanGilsAutomotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

VanGilsAutomotive

VanGilsAutomotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. VanGilsAutomotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren. 

live chat