BG

OP ZOEK NAAR AUTO-ONDERDELEN RONDOM DEN HAAG?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Auto-onderdelen Den Haag

Woont u in Den Haag of omgeving en bent u op zoek naar (gebruikte) auto-onderdelen? Zoek dan niet verder! Bij Van Gils Automotive vind u het grootste aanbod premium gebruikte auto-onderdelen. U kunt gemakkelijk honderden euro's besparen door gebruikte auto-onderdelen te kopen in plaats van nieuwe. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige producten, omdat wij onze auto's zelf inkopen, demonteren, inspecteren, fotograferen en het hele proces in beheer hebben van elk onderdeel.

Welkom bij VanGilsAutomotive Welkom bij VanGilsAutomotive

Onderdelen van topkwaliteit

Onder de rook van Den Haag leveren we hoge kwaliteits auto-onderdelen. We zijn erkend door RDW, ARN, VBV, KZD en IBA. Wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het inkoop- en demontageproces. Voor u betekent dit dat u verzekerd bent van kwaliteit met onze onderdelen. Bij Van Gils Automotive maken we foto's van alle gedemonteerde onderdelen en gaan we na het maken van de foto's op zoek naar belangrijke informatie over de auto-onderdelen.
We beschrijven het product, de productcode en het definitieve serienummer. Dit doen wij om u zo goed mogelijk te informeren over gebruikte auto-onderdelen in onze webshop. Als u vragen heeft over de specifieke onderdelen of afmetingen van een van onze producten, kunt u ons te allen tijde een bericht sturen via e-mail, chat of via ons contactformulier. U kunt ons ook altijd bellen.

Nieuw binnengekomen auto-onderdelen

Auto-onderdelenspecialist

Het familiebedrijf Van Gils Automotive demonteert al jaren auto's in onze vestiging in Nootdorp. Met deze jarenlange ervaring weten wij precies hoe alle auto's er van binnen uitzien en welke onderdelen geschikt zijn voor uw auto. Onze experts informeren u graag over het aanbod Bovendien kunt u ons op elk moment bellen, chatten of e-mailen over de auto-onderdelen die u nodig heeft.

Assortiment auto-onderdelen

Wij leveren door heel Nederland onze gedemonteerde onderdelen. Het kan zijn dat u op zoek bent bent naar een specifiek onderdeel, maar kunt u dit niet vinden in onze webshop. Maak dan gebruik van  "Onderdeel aanvragen" boven in het hoofdmenu. Mogelijk is het onderdeel wat u zoekt wel in het assortiment, maar hebben deze nog niet op de website geplaatst. Doorgaans beantwoorden we elk bericht binnen 24 uur.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

Waanzinnige service en uitstekend personeel!
Duco Rob
12-08-2021
Lijkt overtoom wel, vandaag besteld, dag erna geleverd. netjes verpakt. (Twee deuren)
Bleeker
30-12-2020
Snelle afhandeling en vriendelijk aanbde telefoon...
Deepak
29-12-2020
Goede service, snelle levering, grote bereidheid te helpen het juiste onderdeel te leveren
Turbo Direct BV
15-10-2020
Kennis van zaken. Uitstekend tel. bereikbaar. Goed verpakken van de order. Scherpe prijs. Uitstekende garantie.
Henk van de Kamp
19-08-2020
Gisteren besteld en betaald, vandaag al thuis. Grote klasse.
Willy Bijkerk
16-07-2020
live chat