BG

OP ZOEK NAAR AUTO-ONDERDELEN RONDOM DEN HAAG?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Auto-onderdelen Den Haag

Komt u uit de buurt van Den Haag en bent u op zoek naar gebruikte auto onderdelen? Dan bent u bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Met een zeer ruim assortiment met meer dan 90.000 gebruikte onderdelen hebben wij als één van de grootste spelers in de branche een zeer ruim aanbod aan gebruikte auto onderdelen voor veel verschillende merken en modellen. Onze onderdelen worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden garantie en als u vóór 15:00 uur uw onderdelen bestelt heeft u ze de volgende werkdag al in huis. 

Welkom bij VanGilsAutomotive Welkom bij VanGilsAutomotive

Onderdelen van topkwaliteit

Van Gils Automotive is als één van de grootste en meest professionele spelers erkend door de RDW, ARN, VBV, KZD en het IBA. Van Gils Automotive voldoet daarmee ook aan alle kwaliteits-eisen en voorwaarden die horen bij het inkoop- en demontageproces van auto's. Bij ons bent u dus verzekerd van hoge kwaliteit gebruikte auto onderdelen en professionele service. Alle auto onderdelen worden zelf door onze evaren en professionele medewerkers van de auto's gedemonteerd; na demontage worden de gebruikte auto onderdelen uitvoerig getest op kwaliteit en werking. Hierna worden de gebruikte onderdelen   Wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het inkoop- en demontageproces. Vervolgens voeren wij de gebruikte auto onderdelen in en kunt u de gebruikte auto onderdelen vinden in onze webshop. U kunt uw gewenste gebruikte auto onderdelen eenvoudig vinden aan de hand van de productomschrijving, artikelcode en serienummer. Mocht u vragen hebben over onze gebruikte auto onderdelen of hulp nodig hebben bij het bestellen? Neem dan contact op met onze ervaren en professionele verkoopafdeling; zij zullen u verder helpen.

Nieuw binnengekomen auto-onderdelen

Auto-onderdelenspecialist

Met meer dan 40 jaar ervaring in de demontagebranche is Van Gils Automotive één van de grootste spelers in de regio Den Haag; door deze ervaring kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren over welke onderdelen het beste onder uw auto passen. Met onze jaren ervaring met demontage en het verkopen van gebruikte auto onderdelen weten wij precies hoe uw auto in elkaar zit en welke gebruikte auto onderdelen u nodig heeft als uw auto niet naar behoeven rijdt.

Assortiment auto-onderdelen

In ons zeer ruime assortiment vindt u gebruikte auto onderdelen van veel verschillende merken en modellen; in onze webshop vindt u een compleet en actueel overzicht van onze huidige voorraad aan gebruikte auto onderdelen. Mocht het zo zijn dat u uw gewenste onderdeel niet kan vinden is het altijd mogelijk om een 'onderdeel-aanvraag' te doen via onze website; mogelijk is het onderdeel nog niet ingevoerd of moet het nog van de auto af gedemonteerd worden. 

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

085 - 130 13 00 070 - 383 63 57

Stel al uw vragen aan Myron

Mail ons Live chat
  • Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen
Klantbeoordelingen

Motorblok kwam binnen met beschadigingen, ook misten er delen die altijd met een blok worden meegeleverd (zoals tapeindes van het uitlaatspruitstuk). Kleppendeksel had deuken van het er uit tillen. Kabelboom was zodanig kapot gegaan bij het demonteren dat meer dan de helft van de stekkers waren afgebroken en er kabelbreuken zijn ontstaan. Verder 0 excuses voor gekregen en verschuilen zich achter voorwaarden ipv schappelijk zijn. Wuiven het gewoon weg. En daarbij heb ik totaal niet gekregen wat op de foto te zien was... alle inbouwdelen, spruitstukken e.d. waren op de foto te zien en ik kreeg alleen een kaal blok. Verder stond er niet in de omschrijving dat het om een kaal blok met alleen inlaatspruitstuk en injectorrails ging. Ik vind dit schandalig. Er zit 6 maanden garantie op het product, maar alsnog boeit het ze niet dat ik mij nu goed genaaid voel. Als je iets van een betrouwbare demontage garage wilt aanschaffen, raad ik Van Gils zeker niet aan. Het enige positieve was de verzendtijd...
Keaton
Waanzinnige service en uitstekend personeel!
Duco Rob
Lijkt overtoom wel, vandaag besteld, dag erna geleverd. netjes verpakt. (Twee deuren)
Bleeker
Snelle afhandeling en vriendelijk aanbde telefoon...
Deepak
Goede service, snelle levering, grote bereidheid te helpen het juiste onderdeel te leveren
Turbo Direct BV
Kennis van zaken. Uitstekend tel. bereikbaar. Goed verpakken van de order. Scherpe prijs. Uitstekende garantie.
Henk van de Kamp
live chat