Auto onderdelen Rotterdam

In omgeving Rotterdam is Van Gils Automotive al jaren een bekend begrip als sloperij en demontagebedrijf.  Met de hedendaagse technieken zorgen we ervoor dat er ten minste 95% van de auto wordt gerecycled. Veel onderdelen van schadeauto’s zijn nog bruikbaar, deze onderdelen worden gedemonteerd, getest en vervolgens verkocht. 

Op zoek naar onderdelen in omgeving Rotterdam, Schiedam, Spaanse Polder, Capelle of zelfs Barendrecht? Bekijk ons ruime online aanbod. Vervolgens kun je de onderdelen afhalen in onze showroom in Nootdorp. Vanuit ons magazijn in Nootdorp bedienen wij ook de rest van Nederland, België, Duitsland en buurlanden.

Demontage onderdelen Rotterdam

Bij de zoektocht naar onderdelen voor je voertuig zijn demontage onderdelen vaak een goede optie om de kosten te drukken. De kostprijs voor deze delen zijn vaak lager in vergelijking met een nieuw imitatie onderdeel. Bovendien zijn de demontage onderdelen die afkomstig van een donorauto vaak origineel geleverd op het voertuig. Hierdoor koop je een origineel fabrieksonderdeel. In omgeving Rotterdam zitten veel autobedrijven die gebruik maken van tweedehandse onderdelen. Deze garages verkiezen bij de automaterialen de kwaliteiten van een auto demontagebedrijf boven dat van een autosloperij. 

Autosloperij Rotterdam

Op zoek naar een sloperij of auto demontagebedrijf in de omgeving van Rotterdam? Kom langs in onze showroom in Nootdorp, binnen slechts twintig minuten afstand van omgeving Rotterdam. Naast deskundig advies en hulp bij bestellen zijn de onderdelen direct mee te nemen. Indien je al weet welk onderdeel je nodig hebt kun je deze direct bestellen via de webshop, selecteer afhalen op locatie. Wij zorgen ervoor dat de onderdelen klaar liggen om afgehaald te worden!

Snel een auto verkopen omgeving Rotterdam?

Als je bij van Gils je auto verkoopt, halen wij deze kosteloos voor je op. Je kunt je auto desgewenst ook bij ons afleveren. Van Gils Automotive ligt centraal tussen Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam. Je ontvangt bij ons direct een realistische prijs voor je auto, welke direct contant betaald wordt of per bankoverboeking op jouw bankrekening geplaatst wordt. Vervolgens melden wij de auto af bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Hier krijg je als verkoper een officieel vrijwaringsbewijs van.

live chat