Autodemontage bij Van Gils Automotive

Bij Van Gils Automotive staan wij voor goede kwaliteit en professionele service; in het gehele autodemontage proces is dit dan ook te merken. Van inkoop tot de demontage tot de verkoop van onderdelen wordt bij ons op professionele service afgehandeld. 

Over Van Gils Automotive

Van Gils Automotive, gevestigd in Nootdorp, is al sinds jaar en dag één van de grootste spelers in de auto demontage branche. Als autodemontagebedrijf is onze belangrijkste pijler het verantwoord demonteren van schadeauto’s en het verkopen van de onderdelen die hier vanaf gedemonteerd worden. Autodemontagebedrijf Van Gils Automotive levert zowel nationaal als internationaal aan garagisten, schadeherstelbedrijven, overheidsinstellingen, dealers en particulieren. Al onze gebruikte auto onderdelen zijn van hoge kwaliteit en zijn ideaal voor uw auto; onze onderdelen verdienen een tweede leven onder uw auto! Naast dat onze onderdelen van hoge kwaliteit zijn bespaart u ook kosten ten opzichte van de aanschaf van nieuwe onderdelen. Onderdelen bij autodemontage bedrijf Van Gils Automotive zijn ook beter voor het milieu dan nieuwe onderdelen; tot wel 86% aan CO2 uitstoot kan bespaard worden met een gebruikt auto onderdeel van Van Gils Automotive. 

Circulaire bedrijfsvoering

Duurzaamheid staat bij Van Gils Automotive hoog in het vaandel, vandaar dat wij bij Van Gils Automotive er veel aan om doen om het gehele proces van auto demontage en verkoop van onderdelen zo duurzaam mogelijk te verlopen. Fossiele brandstoffen en grondstoffen worden steeds schaarser, terwijl de vraag naar productiegoederen steeds meer toeneemt. Gebruikte onderdelen van Van Gils Automotive zijn dan ook een stuk milieuvriendelijker dan nieuwe onderdelen, omdat hiervoor geen nieuwe grondstoffen gebruikt hoeven te worden. Bovendien bent u een stuk goedkoper uit en levert u niks in op kwaliteit. Dit past uitstekend bij het doel van de branche om steeds duurzamer te werk te gaan en het past bij het voornemen van Nederland Circulair 2050.

Sociaal en erkend leerbedrijf

Bij Van Gils Automotive zijn wij van mening dat wij een verantwoordelijkheid hebben om ook maatschappelijk een verschil te maken. Naast dat wij bij Van Gils Automotive er veel aan doen om onze processen zo duurzaam mogelijk te maken, geloven wij bij Van Gils Automotive ook in eerlijke kansen voor iedereen. Bij auto demontage bedrijf Van Gils Automotive bieden wij kansen aan mens. Zij krijgen bij Van Gils Automotive de kans op zelfontplooiing in een prettige werkomgeving. Om dit te bewerkstelligen werken wij samen met omliggende gemeenten. Na het leertraject stroomt maar liefst 90 procent uit naar een betaalde functie.

CO2-besparing en kostenbesparing

Van Gils Automotive is constant bezig om onze processen zo duurzaam mogelijk te laten verlopen; onze inspanningen om circulair te werk te gaan hebben dan ook als resultaat dat wij marktleider hierin zijn geworden. Gebruikte onderdelen van Van Gils Automotive zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar besparen u ook nog eens veel kosten ten opzichte van de aanschaf van nieuwe auto onderdelen. Naast het feit dat u veel kosten bespaart, bent u met gebruikte auto onderdelen van Van Gils Automotive ook nog eens milieubewuster uit. Tot wel 86% aan CO2 uitstoot kan bespaard worden met gebruikte auto onderdelen van Van Gils Automotive

Uitgebreid assortiment van alle merken

Met meer dan 90.000 gebruikte onderdelen spelen wij in op de stijgende vraag naar gebruikte onderdelen binnen de Automotive branche. Van Gils Automotive heeft van allerlei verschillende merken en modellen altijd een groot aanbod van gebruikte onderdelen beschikbaar. Deze onderdelen worden altijd door ons zeer ervaren en professioneel team van de auto's gedemonteerd; vervolgens worden deze onderdelen uitvoerig getest op werking en kwaliteit en pas hierna worden de onderdelen ingevoerd en online gezet. Onderdelen kunt u via onze webshop eenvoudig bestellen; vóór 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis! Haalt u liever zelf de onderdelen op? Dan bent u altijd welkom op onze vestiging in Nootdorp. 

 

“Samenwerken met Van Gils Automotive betekent besparing van CO2 en goed voor de portemonnee!”

Sacha van Gils

live chat