Autosloop VanGilsAutomotive Autosloop VanGilsAutomotive
BG

Autosloop

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Autosloop onderdelen

Bent u op zoek naar autosloop onderdelen? Dan bent u bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Wij zijn één van de demontagebedrijven die aangesloten zijn bij STIBA. STIBA is een belangenbehartiger binnen de gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck- en voertuigdemontagebranche waarbij nadrukkelijk gelet wordt op het hergebruik van onderdelen. Door onze jarenlange ervaring met sloopauto’s weten wij ook exact hoe belangrijk de juiste verwerking van autosloop voor het milieu is.

VanGilsAutomotive is dagelijks bezig met demontage van sloopauto’s. Vanuit deze demontage bieden wij een ruime voorraad van gebruikte auto onderdelen aan. Deze autosloop onderdelen hebben een premium kwaliteit en voldoen aan de meest recente regels en wetgeving. Daarnaast zijn we door onder andere de ARN Stiba en KZD gecertificeerd en hebben we diverse keurmerken bemachtigd. 

Uw auto naar de sloop?

Wilt u uw auto verkopen als sloopauto? VanGilsAutomotive biedt de hoogste prijs voor uw sloopauto. Bij het inleveren van uw auto wordt de auto uitgeschreven bij de RDW en ontvangt u direct een vrijwaringsbewijs. Onze eigen chauffeur haalt de sloopauto op korte termijn bij u thuis op, zo bent u van alle gemakken voorzien. 

Ik weet het kenteken niet
  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Verkoop uw auto

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Omschrijf de schade
Dropzone*

Van sloopauto naar autosloop onderdelen

Zodra u bij VanGilsAutomotive met uw sloopauto binnenkomt, dan melden wij deze auto af bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). U krijgt vervolgens een vrijwaringsbewijs en de auto krijgt een Online Registratie Autodemontage melding (ORAD-melding). Daarna gaan wij aan de slag met de demontage van de sloopauto. Na de demontage worden alle onderdelen zoals de motor, versnellingsbak en koplampen, uitvoerig getest. De sloopauto onderdelen die aan de kwaliteitseisen voldoen, worden als tweedehands onderdelen aangeboden in onze online catalogus. Na de demontage gaat uw kale auto naar een shredder, waar de auto vermaald wordt tot stukjes metaal zoals ijzer, koper en aluminium.

Autosloop VanGilsAutomotive Autosloop VanGilsAutomotive

Autosloop locaties

Op zoek naar autosloop onderdelen in de regio Den Haag, Rotterdam, Gouda of Zoetermeer? Dan bent u bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Onze showroom is gevestigd in Nootdorp. Hier kunt u alle sloopauto onderdelen uit onze online catalogus bekijken en afhalen. Daarnaast kunt u ook digitaal tweedehands auto onderdelen bestellen. Wanneer u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, dan ontvangt u de auto onderdelen de volgende dag. Vanuit ons magazijn in Nootdorp bedienen wij ook de rest van Nederland, België, Duitsland en buurlanden met onze tweedehands auto onderdelen.

Over VanGilsAutomotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

VanGilsAutomotive

VanGilsAutomotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. VanGilsAutomotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren. 

live chat