Autosloop

Autosloop onderdelen

Op zoek naar autosloop onderdelen? Dan bent u bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Wij zijn één van de demontagebedrijven die aangesloten is bij  STIBA. STIBA is een belangenbehartiger binnen de voertuigdemontage branche waarbij nadrukkelijk gelet wordt op het hergebruik van onderdelen. 

Door jarenlange ervaring met demontage weten wij exact hoe belangrijk de juiste verwerking van autosloop voor het milieu is. Wij zijn dagelijks bezig met het verzorgen van een ruime voorraad aan autsloop onderdelen van de hoogste kwaliteit volgens de meest recente regels en wetgeving. Daarnaast zijn we door meerdere partijen gecertificeerd op de keurmerken te bemachtegen. 

Autosloop locaties

Opzoek naar autosloop onderdelen in de regio's Den Haag, Rotterdam, Gouda of Zoetermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom is gevestigd in Nootdorp hier kunt u alle onderdelen uit onze online catalogus bekijken en afhalen. Vanuit ons magazijn in Nootdorp bedienen wij ook de rest van Nederland, België, Duitsland en buurlanden met onze onderdelen.

live chat