Autosloop VanGilsAutomotive Autosloop VanGilsAutomotive
BG

Autosloop

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Autosloop Van Gils Automotive


Bij Van Gils Automotive worden er dagelijks van allerhande auto’s ingekocht en gedemonteerd en heeft hierdoor dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan gebruikte auto onderdelen, met meer dan 90.000 onderdelen op voorraad mogen wij ons met recht één van de grootste spelers op de onderdelenmarkt noemen. Zo geven wij onderdelen die van sloopauto’s komen het tweede leven wat ze verdienen, onder uw auto. Van Gils Automotive doet mee aan het hele proces; van autosloop tot aan de verkoop van complete onderdelen. Om aan dit proces mee te mogen doen hebben wij dan ook de juiste certificaten en keurmerken. Bij Van Gils Automotive zijn wij aangesloten bij ARN, STIBA, KZD, VbV en het RDW, zo bent u verzekerd van goede service en hoge kwaliteit. 

Ik weet het kenteken niet
  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Chevrolet Spark 2010/2015
Carrosserietype --
Vermogen (kW) --
Cilinderinhoud (cc) --
Brandstof --
Kleur --
* De afbeelding kan afwijken

Verkoop uw auto

Naam*
Telefoon*
E-mailadres*
Omschrijf de schade
Dropzone*
Kilometerstand*
Kilometerstand


Van sloopauto naar autosloop onderdelen
 

Nadat wij uw auto binnen krijgen, kan het auto sloop proces bij Van Gils Automotive beginnen; ten eerste wordt uw auto afgemeld bij de RDW, vervolgens krijgt u direct een vrijwaringsbewijs. Nadat wij de auto hebben afgemeld gaan wij aan de slag met de demontage. Onderdelen zoals de motor, versnellingsbak, koplampen, achterlichten of een complete voorkop worden van de auto gedemonteerd en uitvoerig getest; als deze onderdelen aan de kwaliteitseisen voldoen worden deze onderdelen vervolgens in onze voorraad opgenomen en worden ze beschikbaar in onze online webshop. De kale auto die overblijft na demontage wordt in de shredder geplaatst om zo het ijzer, aluminium en koper te kunnen verzamelen.

Autosloop VanGilsAutomotive Autosloop VanGilsAutomotive

Autosloop locaties

Bent u op zoek naar autosloop onderdelen in de regio Den Haag, Rotterdam, Gouda of Zoetermeer? Dan bent u bij Van Gils Automotive aan het juiste adres! Neem eens een kijkje in onze vestiging; gevestigd aan de Spiegelstraat 6 te Nootdorp. Alle onderdelen afkomstig van de auto sloop en demontage auto’s zijn hier af te halen en te bekijken uit ons zeer uitgebreide assortiment. Online kunt u ook al deze onderdelen bekijken en bestellen; bestelt u uw onderdelen vóór 15:00 uur, dan heeft u ze de volgende werkdag in huis. Van Gils Automotive levert zowel nationaal en internationaal dag in en dag uit meer dan 90.000 onderdelen.

Als u gebruikte auto onderdelen zoekt, bent u bij autosloop Van Gils Automotive aan het juiste adres. Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers in de autosloop branche; als demontagebedrijf zijn wij dan ook aangesloten bij STIBA. STIBA is een organisatie die de belangen behartigt van de branche van auto-, motorfiets- en truck demontage; deze organisatie let nadrukkelijk op het hergebruik van onderdelen en de effecten hiervan op het milieu. Met onze jarenlange ervaring mogen wij ons met recht een expert noemen in het autosloop- en demontageproces en weten wij precies hoe wij in dit proces rekening kunnen houden met het milieu en medemens, door een circulaire bedrijfsvoering toe te passen waarbij recycling en het hergebruik van onderdelen centraal staan; hierin zijn wij voorlopers in de autosloop-branche. Met onderdelen van Van Gils Automotive krijgt u niet alleen onderdelen van uitstekende kwaliteit, maar draagt u ook bij aan een duurzamere branche en toekomst. 

Over VanGilsAutomotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen van hoge kwaliteit.

Inkoop en verkoop van auto’s

Bij ons bent u aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht.

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt.

live chat