Team-VanGilsAutomotive Team-VanGilsAutomotive
BG

OP ZOEK NAAR AUTO-ONDERDELEN RONDOM ROTTERDAM?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Autosloop Rotterdam

Autosloop Van Gils Automotive wilt u graag helpen met de juiste auto-onderdelen te vinden voor uw auto in Rotterdam. Wij hebben een breed assortiment in gebruikte auto-onderdelen, door tweedehands auto-onderdelen te kopen kunt u veel geld besparen. 

Auto-onderdelen

Wij hebben een gecategoriseerd overzicht voor alle modellen en typeaanduidingen van alle verschillende auto’s en merken. Hierdoor zijn alle auto-onderdelen moeiteloos te vinden.
Wij zijn erkend door de RDW, ARN, IBA, KZD en de VBV, dit komt omdat wij voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen voor het inkoop- en demontageproces. Wanneer u een auto-onderdeel bij ons haalt bent u verzekerd van kwaliteitsonderdelen. 
Autosloop Van Gils Automotive fotografeert alle onderdelen na de demontage, wanneer we de foto’s gemaakt hebben zoeken wij alle relevante informatie over het onderdeel. Dit is een productbeschrijving, artikelcode en het serienummer. Op deze manier informeren wij onze klanten zo goed mogelijk over de producten in onze webwinkel.
Heeft u interesse in het kopen van bepaalde tweedehandse auto-onderdelen maar weet u niet zeker of het product in uw auto past? Stuur gerust een mail of chat naar ons over de staat van uw auto. Daarnaast mag u ons altijd bellen.

Autospecialist 

Het familiebedrijf is al jaren bezig met het demonteren van auto-onderdelen en om deze vervolgens tweedehands weer te verkopen. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten hoe uw auto er vanbinnen uit ziet en welke onderdelen uw auto kan gebruiken.
Wilt u meer informatie over verschillende gedemonteerde onderdelen die in uw auto past? Onze specialisten informeren u graag over of uw auto-onderdelen kwalitatief goed zijn.

Auto-assortiment

Bij Van Gils Automotive hebben we vrijwel altijd onderdelen voor uw auto op voorraad. Het kan wel zijn dat onze producten nog niet op de webshop staan, als u uw auto-onderdeel niet kunt vinden kunt u altijd nog op ‘onderdeel-aanvraag’ klikken, wij kijken vervolgens of we uw onderdeel misschien wel in ons assortiment hebben. Wij bezorgen onze auto-onderdelen graag naar uw huis, daarnaast mag u deze ook ophalen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend op de Spiegelstraat in Nootdorp, 22 kilometer van Rotterdam vandaan.

live chat