Van Gils Autmotive team Van Gils Autmotive team
BG

OP ZOEK NAAR AUTO-ONDERDELEN RONDOM DEN HAAG?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Autosloop Den Haag 

Bij Van Gils Automotive vindt u de beste auto-onderdelen voor uw auto. Door ons ruime assortiment kunt u bijna altijd bij ons terecht! 

Autosloop

In ons overzicht met auto’s kunt u precies zien welke auto onderdelen wij in onze opslag hebben. Alles is op die manier overzichtelijk aangegeven dat u het makkelijk kan vinden. Ook wordt van Gils Automotive erkend door de VBV, RDW, ARN, IBA & KZD. Dit betekent dat u verzekerd bent voor onderdelen met een hoge kwaliteit. Wij doen zelf alles aan de auto’s en zoeken alle gegevens erbij voor de sloop. Zijn er toch nog een paar vragen over één van onze onderdelen? Dan kunt u ons een berichtje, mail sturen of ons even bellen.

Autosloopspecialist

Van Gils Automotive is een familiebedrijf met al jaren ervaring in het demonteren en slopen van veel soorten auto’s rondom Den Haag. Onze specialisten weten hoe de auto er van binnen en buiten uitziet. Mocht u twijfelen over welk onderdeel u nodig heeft, neem dan contact met ons op over uw auto-onderdeel.

Assortiment Den Haag

Bij Van Gils Automotive hebben we altijd wel bepaalde onderdelen tot onze beschikking. Het gaat hier om veel verschillende merken en types. Voor meer informatie over deze specifieke auto’s kunt u contact met ons opnemen. Is er een specifiek onderdeel dat u zoekt. Kunt u gebruik maken van ons 'onderdeel-aanvraag' optie. Zo kunnen wij u helpen met het zoeken van de juiste onderdelen.

live chat