BG

OP ZOEK NAAR AUTO-ONDERDELEN RONDOM GOUDA?

MEER DAN 80.000 ARTIKELEN

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Autosloop Gouda

Zoekt u een goede service om u te helpen met het vinden van auto-onderdelen? Dan bent op de juiste plek bij autosloop Van Gils Automotive. Wij helpen u zoeken naar het juiste auto-onderdeel.  Door te investeren in gebruikte onderdelen kunt u tot honderden euro's besparen.

Auto-onderdelen 

In ons overzicht met alle auto’s kunt u precies zien welke soorten en typen auto-onderdelen wij verkopen. Wij worden erkend door de VBV, RDW ARN, KZD en IBA, dit houdt in dat wij voldoen aan de hoge eisen van het demontage en inkoopproces. Hierdoor kunt u zeker zijn van een goede kwaliteit onderdelen van gedemonteerde auto’s bij ons. We verhandelen zelf alle auto-onderdelen en zoeken er de juiste data bij samen met de serienummers en codes. Zo kunt u gemakkelijk de juiste onderdelen voor uw auto vinden. Heeft u toch nog vragen over bepaalde onderdelen kunt uw altijd een bericht sturen mailen of bellen. 

Autospecialist 

Bij het familiebedrijf Van Gils Automotive hebben we jarenlange kennis in het slopen en verhandelen van verschillende types en merken auto’s. Hierdoor weten we ook alles over de onderdelen van de auto’s en of ze geschikt zijn voor uw auto. Zo kunnen wij u het beste advies geven over uw gewenste auto-onderdeel. Als u nog vragen heeft over een bepaald onderdeel, neem dan eerst even contact met ons op, zo kunnen wij u het beste helpen in Gouda.

Assortiment sloopauto's Gouda

Bij Van Gils Automotive hebben we nagenoeg altijd auto-onderdelen voor uw auto tot onze beschikking. Het gaat om veel verschillende merken en types. Het kan zijn dat u uw specifieke onderdeel niet in onze shop aanwezig is. Als u hier meer over wilt weten kunt u gebruik maken van de optie 'onderdeel-aanvraag'. Een van onze specialisten zal kijken of we het onderdeel toch in ons assortiment hebben. 

live chat