Magazijn autosloperij VanGilsAutomotive Magazijn autosloperij VanGilsAutomotive
BG

Autosloperij

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Autosloperij VanGilsAutomotive

Autosloperij VanGilsAutomotive is opgericht in 1971 in Den Haag en sindsdien behoren wij tot de grootste en professionelere spelers in de markt. Wij demonteren en verkopen al jaren kwalitatieve tweedehands auto-onderdelen tegen een scherpe prijs en hebben een ruim assortiment van 82.000 jong gebruikte onderdelen voor uw auto ter beschikking. Omdat wij als autosloperij gedemonteerde auto-onderdelen verkopen, zijn wij aangesloten bij STIBA. Deze organisatie is een vertegenwoordiger van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck-, en aanverwante voertuigdemontagebedrijven, waarbij specifiek wordt gekeken naar hergebruik van auto-onderdelen. 

Hergebruik en recycling van auto-onderdelen

Voor autosloperij VanGilsAutomotive staan hergebruik en recycling van auto-onderdelen hoog in het vaandel. Het is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar de kostprijs voor een tweedehands onderdeel ligt al snel tientallen euro’s lager. Bij grotere onderdelen kan het prijsverschil zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Als autosloperij hechten wij ook veel waarde aan de kwaliteit van de tweedehands onderdelen. Daarom testen wij alle gedemonteerde onderdelen op werking en kwaliteit voordat deze in de verkoop gaan. Hiermee kunnen wij premium kwaliteit op al onze tweedehands auto-onderdelen garanderen.  

Autosloperij VanGilsAutomotive Autosloperij VanGilsAutomotive

Onze autosloperij vestiging in Nootdorp

Bent u op zoek naar tweedehands auto-onderdelen en woont u in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Gouda of Zoetermeer? Onze vestiging in Nootdorp is zes dagen per week geopend. Hier kunt u alle onderdelen in ons magazijn bekijken en afhalen. Woont u buiten deze regio? Wij hebben ook een bezorgservice voor onze auto-onderdelen voor de rest van Nederland, België, Duitsland en buurlanden. 

live chat