Magazijn autosloperij VanGilsAutomotive Magazijn autosloperij VanGilsAutomotive
BG

Autosloperij

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

Autosloperij Van Gils Automotive

Van Gils Automotive, opgericht in 1971, is één van de grootste en meest professionele spelers in de autosloperij branche. Al meer dan 40 jaar demonteert Van Gils Automotive als professionele autosloperij allerlei verschillende auto’s; autosloperij Van Gils Automotive biedt gebruikte auto onderdelen voor een scherpe prijs aan. Met een assortiment van omme en nabij de 90.000 onderdelen heeft autosloperij Van Gils Automotive vrijwel altijd hét juiste onderdeel voor uw auto op voorraad. Als professionele autosloperij is Van Gils Automotive aangesloten bij STIBA. Deze organisatie vertegenwoordigt veel spelers op de markt van gebruikte auto onderdelen, waaronder ook autosloperij Van Gils Automotive. 

Gebruikte auto onderdelen bij autosloperij Van Gils Automotive

Heeft u interesse in gebruikte onderdelen van autosloperij van autosloperij Van Gils Automotive? Bij ons in de webshop kunt u al uw gewenste gebruikte auto onderdelen vinden aan de hand van productomschrijving, artikelcode en serienummer. Hier kunt u ook eenvoudig al uw onderdelen bij autosloperij Van Gils Automotive bestellen; vóór 15:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis!

Komt u uit de buurt van Nootdorp en haalt u liever zelf uw onderdelen op bji autosloperij Van Gils Automotive? Kom dan langs bij autosloperij Van Gils Automotive Nootdorp, onze ervaren en professionele werknemers zullen u verder helpen. 

Autosloperij VanGilsAutomotive Autosloperij VanGilsAutomotive
Onze gebruikte auto onderdelen

Auto in- en verkoop bij Autosloperij Van Gils Automotive

Autosloperij Van Gils Automotive koopt dagelijks auto's en allerlei soorten voertuigen in. Autosloperij Van Gils Automotive koopt auto's in voor de sloop, handel en natuurlijk voor de demontage van nog bruikbare onderdelen. Autosloperij Van Gils Automotive koopt auto's in van particulieren, garagisten, verzekeringen, schadeherstellers en nog meer veel andere partijen. Als professionele autosloperij geven wij altijd een eerlijke prijs voor uw (sloop) auto; onze auto-afdeling brengt aan de hand van de staat, kilometerstand, leeftijd en gewicht van uw auto een bod uit. Indien u hiermee akkoord gaat halen wij de auto op, melden hem af bij het RDW en u ontvangt gelijk van autosloperij Van Gils Automotive het vrijwaringsbewijs. 

Recycling en hergebruik auto onderdelen bij autosloperij Van Gils Automotive

Als professionele autosloperij en voorloper op het gebied van duurzaamheid is Van Gils Automotive constant bezig met het duurzamer maken van alle stappen in het demontage en verkoop-proces. Een gebruikt onderdeel van autosloperij Van Gils Automotive kan tot wel 86% CO2 uitstoot besparen ten opzichte van de aanschaf van een nieuw onderdeel. Zo bespaart u niet alleen geld ten opzichte van een nieuw onderdeel, maar helpt u ook mee aan het duurzamer worden van de autosloperij-branche. 

Auto onderdelen bij autosloperij Van Gils Automotive zijn van zeer hoge kwaliteit; omdat wij deze onderdelen binnenshuis demonteren, testen op kwaliteit en werking kunnen wij onze hoge kwaliteit-standaarden waarborgen en u voorzien van de beste gebruikte auto onderdelen, met minimaal 6 maanden garantie. 

live chat