Autosloperij - VanGilsAutomotive

Autosloperij

Autosloperij Van Gils Automotive

Heeft uw auto nieuwe onderdelen nodig? Autosloperij Van Gils Automotive demonteert en verkoopt al jaren kwalitatieve auto-onderdelen. Wij hebben een royaal assortiment met meer dan 80.000 jong gebruikte onderdelen voor uw auto ter beschikking.
Omdat wij gedemonteerde auto-onderdelen verkopen, zijn wij aangesloten bij STIBA. STIBA is een vertegenwoordiger binnen de voertuigdemontage branche waarbij er expliciet wordt gekeken naar het hergebruik van auto-onderdelen.

Tweedehands auto-onderdelen

Het recyclen van onderdelen is niet alleen goed voor het milieu, de kostprijs van tweedehands onderdelen is namelijk ook lager dan van een nieuw onderdeel. Wij kunnen u garanderen op de beste kwaliteit onderdelen, dit komt omdat wij zelf onze auto’s inkopen, demonteren en uiteindelijk verkopen.

Autosloperij locaties

Bent u op zoek naar auto-onderdelen in de omstreek van Den Haag, Rotterdam, Gouda of Zoetermeer? U bent van harte welkom bij onze vestiging in Nootdorp. Hier kunt u alle onderdelen die we in onze online catalogus hebben staan bekijken en afhalen. Wij helpen de rest van Nederland, België, Duitsland en buurlanden ook graag verder met onze onderdelen.

live chat