Nominatie Ondernemersprijs Haaglanden

13 sep. 2018

Op donderdag 13 september namen wij trots de titel 'Finalist Ondernemersprijs Haaglanden 2019' in ontvangst.

 Na een pitch van zeven minuten over onze duurzame werkzaamheden binnen Van Gils Automotive, staan wij tijdens de finale op donderdag 22 november tegenover JEM-id en Finance Factor. De finale vindt plaats in het COMM Museum voor Communicatie. 

OndernemersPrijs Haaglanden

De Stichting OndernemersPrijs Haaglanden wil door middel van deze prijs het netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven, de lokale en regionale overheid verbeteren én onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken. De regio Haaglanden omvat hierin de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. 

'Duurzaamheid zit in onze genen'

Van Gils Automotive is aangedragen door de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. Onze core business bestaat uit het demonteren van voertuigen met moderne apparatuur, zodat het milieu geen enkel risico loopt op vervuiling. Daarbij hebben wij onze bedrijfsvoering zo ingericht, dat ook op langer termijn de leefomgeving centraal staat. 

De finale 

Tijdens de finale worden alle finalisten beoordeeld op ondernemerschap, innovatie, talent en vaardigheden. Uit de drie finalisten wordt uiteindelijk een winnaar gekozen op basis van een vooraf ingevulde vragenlijst, een pitch én een bedrijfsbezoek. Tijdens dit bezoek wordt ook een bedrijfsvideo opgenomen. 

live chat