Uw kachel en ruitenwissers hebben het zwaar!

22 dec. 2020

Uw kachel en ruitenwissers hebben het zwaar!

De donkere december dagen zijn vaak erg vochtig. In de auto zijn de ruitenwissers en de kachel nu dus van cruciaal belang. Onze ervaring leert dat deze onderdelen in deze tijd van het jaar defect kunnen raken.

Daarom nu 10% korting op alle ruitenwissermotoren, kachelbedieningspanelen en

Kachelmotoren. Uiteraard dezelfde kwaliteit als u van ons gewend bent maar dan extra voordelig en met een half jaar garantie! 

Naar ruiterwissersystemen   of   Naar verwarmingenDe Ruitenwissers -

De ruitenwissers worden het hele jaar door gebruikt, vanzelfsprekend in de winter een stuk intensiever. De ruitenwissermotor drijft een mechaniek aan dat onder de paravent gemonteerd zit. Het ruitenwissermechaniek zorgt ervoor dat de roterende beweging wordt omgezet in de heen- en weer beweging die de ruitenwissers maken. De elektra en het mechanische deel zijn beide nodig om de wissers te laten werken.

De Kachel -

De kachel van uw auto hergebruikt de warmte van de motor. Onder het dashboard zit een kachelradiateur waar warm water doorheen stroomt. De kachelventilatiemotor zorgt ervoor dat er lucht door de radiateur stroomt. Hierdoor wordt de warme lucht de cabine in gestuurd via luchtgangen in het dashboard. Via het kachel bedieningspaneel kunt u zelf kiezen hoe warm de lucht wordt en op welke plek van de cabine de lucht naar binnen stroomt.

Ga naar ruiterwissersystemen  >>>

Ga naar verwarmingen >>

 

live chat