Voordelen van uw auto aanbieden als sloopauto

17 jun. 2021

Wanneer uw auto total loss is of door een andere oorzaak niet meer verkocht kan worden, dan kunt u uw auto bij VanGilsAutomotive aanbieden als sloopauto. Hierdoor ontvangt u alsnog een goede prijs voor uw auto en daarnaast zijn er nog vele andere voordelen die een sloopauto met zich meebrengt.Ophaaldienst
Kunt u niet meer met uw auto de weg op of ontbreekt het u aan tijd om uw sloopauto bij ons af te leveren? Geen probleem! Wij bieden een ophaaldienst aan die uw auto, volgens afspraak en op locatie, op komt halen. 

Milieuvriendelijk en duurzaam
Bij VanGilsAutomotive werken wij vanuit een milieuvriendelijke gedachte. Zo wordt tot wel 95% van het gewicht van uw auto gerecycled of voor nuttige doeleinden gebruikt. Ook gebruiken wij de meeste hoogwaardige apparatuur om het risico op schade aan het milieu zo veel mogelijk te beperken.  

Groene wereld
Door gebruikte onderdelen aan te bieden, doen wij er alles aan om de keuze voor gebruikte onderdelen ‘standaard’ te maken. Op deze manier worden er minder grondstoffen uit de aarde gewonnen en help je een klein beetje mee om de klimaatopwarming tegen te gaan. 

Goedkopere tweedehands onderdelen
Uit uw sloopauto die bij ons gedemonteerd wordt, komen vele onderdelen die als tweedehands onderdelen aangeboden worden in onze catalogus. Deze onderdelen worden uitvoerig getest op kwaliteitseisen waardoor wij deze kunnen aan kunnen bieden met een premium kwaliteit. Ook worden de tweedehands onderdelen aangeboden tegen scherpe prijzen waardoor dit op grotere onderdelen tot honderden euro’s kan schelen. 

live chat