Wat kunt u verwachten van VanGilsAutomotive?

13 jul. 2021

Voor VanGilsAutomotive is klantervaring ontzettend belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om uw ervaring met ons zo positief mogelijk te laten zijn. Om hieraan te kunnen voldoen, hebben wij een aantal speerpunten opgesteld. Zo weet u direct wat u van ons kunt verwachten.


Maatwerk

Door ons brede assortiment kunnen wij u van vele onderdelen voorzien die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Deze onderdelen zijn afkomstig van jong gebruikte voertuigen en daardoor nog zeker bruikbaar als tweedehands onderdelen. 

Kwaliteit

Doordat de onderdelen na demontage uitgebreid getest worden op werking en kwaliteit, kunnen wij, naast een scherpe prijs, premium kwaliteit garanderen op onze onderdelen.

Aandacht

Onze medewerkers geven u de aandacht die u verdiend en zijn een luisterend oor. Aan de hand van uw vraag gaan ze graag samen met u op zoek naar het meest geschikte onderdeel voor uw auto en denken met u mee in mogelijke oplossingen.

Garantie

VanGilsAutomotive biedt u een garantietermijn van minimaal zes maanden op aangeschafte onderdelen (bepaalde onderdelen uitgezonderd).

Snelle levering

Wanneer u onderdelen op een werkdag voor 15.00 uur bestelt en betaalt, kunnen wij garanderen dat u deze volgende dag, netjes verpakt en klaar voor gebruik, in huis heeft. 


Inpakken

live chat