VanGilsAutomotive schaft speciale accubak aan voor elektrische voertuigen

27 jul. 2021

Sinds een aantal jaar worden voertuigen op diesel of benzine, vervangen door elektrische voertuigen. Tot op de dag van vandaag zet deze trend door en worden er vele elektrische voertuigen geproduceerd en verkocht. Deze voertuigen zijn voorzien van een lithium-ion accu, die een langere levensduur en meer capaciteit hebben maar slecht gerecycled kunnen worden. Daarnaast kunnen deze accu’s bij schade snel ontbranden, waardoor de accu deskundige verwijdering vraagt.

Tijd voor VanGilsAutomotive om als partner voor het demonteren van elektrische voertuigen en partner voor onderdelen van elektrische voertuigen, hierop in te haken. Om de veiligheid nog extra te kunnen waarborgen hebben wij een speciale brandveilige accubak aangeschaft voor een professionele opslag van de accu/batterij van een hybride of elektrisch voertuig. Ook hebben onze medewerkers een hoofd demontage training gevolgd, waardoor zij onder andere de accu van deze voertuigen probleemloos en deskundig kunnen verwijderen. Op deze manier zijn wij voorbereid op de toekomst en is het demonteren van een hybride of elektrisch voertuig geen enkel probleem.

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw elektrische voertuig of wilt u uw voertuig laten demonteren? Kijk op onze website of neem telefonisch, per e-mail of via WhatsApp contact met ons op.


Accubak

live chat