VanGilsAutomotive is een RDW erkend bedrijf, maar wat betekent dit precies?

8 sep. 2021

Veel autobedrijven in Nederland beschikken over het keurmerk dat zij RDW erkend zijn. Deze bedrijven zijn te herkennen aan een RDW-logo, dat vaak bij de ingang van het bedrijf op de gevel hangt. Maar wat houdt RDW erkend zijn precies in en wat zijn voor u de voordelen?

Autobedrijven met RDW keurmerk 

Om een RDW erkend keurmerk te ontvangen, moet een autobedrijf voldoen aan de eisen die gesteld worden door de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Na ontvangst van het keurmerk zijn zij in staat om garanties te geven en meer zaken voor u uit te voeren. Zo mag VanGilsAutomotive een vrijwaring voor uw auto regelen, wanneer u uw sloopauto bij ons in komt leveren. Ook werken wij volgens de richtlijnen van de RDW. Daarnaast brengt RDW erkend zijn ook een aantal verplichtingen met zich mee. Zo dient VanGilsAutomotive de kilometerstand te controleren en deze in de database van de RDW in te voeren.

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u met uw auto bij ons langskomt, dan bent u er zeker van dat wij volgens de regels en richtlijnen van de RDW werken. Op deze manier bieden wij u meer zekerheid en betrouwbaarheid. Ook krijgt u de vrijwaring van uw auto direct mee bij afgifte, zodat u zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken.


Logo RDW erkend

live chat