Hoe werkt het als u uw auto bij ons in wilt leveren?

23 nov. 2021

Als uw auto rijp is voor de sloop, kunt u deze voor een mooie prijs inleveren bij VanGilsAutomotive. Om uw auto in te kunnen leveren, moeten er een aantal stappen doorlopen worden. Deze stappen nemen wij in deze blog graag kort met u door. 

Stap 1: Contact opnemen of langskomen
Wilt u uw (sloop)auto aan ons verkopen? Neem dan contact op met de afdeling inkoop. Zij nemen een aantal specificaties van uw auto met u door en geven u vervolgens een richtlijn voor de prijs die de auto opbrengt. Mocht u hiermee akkoord gaan dan volgt stap 2.  

Stap 2: Auto ophalen of brengen
Naast dat u de auto bij ons op locatie in kunt leveren, bieden wij ook de mogelijkheid aan om de auto bij u op te halen. Dit doen wij op een voor u gewenste dag en tijdstip. Indien het definitieve bedrag nog niet met u besproken is, gebeurt dit op het moment van inname door ons. Dit bedrag wordt direct contant of op uw rekening door ons uitbetaald. 

Stap 3: Papieren van de auto
Belangrijk! Voor de inname van de auto is het belangrijk dat u de papieren en het kentekenbewijs meeneemt. Wij schrijven de auto namelijk direct voor u uit bij de RDW en hiervan ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Vanaf dat moment bent u geen eigenaar meer van de auto. 

Stap 4: Overdracht
Na het vrijwaren van de auto en het uitbetalen van het afgesproken bedrag, is het tijd voor de overdracht. Vanaf dat moment kunnen wij definitief starten met de demontage van uw auto. 
 


Auto%20inleveren

live chat