Golf 7 onderdelen bij Van Gils Automotive

21 apr. 2022

 

Onlangs was hét moment dan daar; bij Van Gils Automotive mochten wij een zeer grote lading aan onderdelen voor de Volkswagen Golf 7 in ontvangst nemen. Bij ons zijn deze onderdelen direct beschikbaar; van voorbumpers tot een achterklep en van achterbumpers tot portieren, bij Van Gils Automotive bieden wij een zeer groot aanbod van deze onderdelen aan. Deze onderdelen kunnen wij u leveren in allerhande verschillende kleuren, zo zijn wij ervan verzekerd dat wij u van hét juiste onderdeel voor uw auto kunnen voorzien.

Voor een actueel overzicht van onze Golf 7 onderdelen kunt u terecht in onze webshop, daar kunt u aan de hand van productomschrijving, serienummer of artikelcode eenvoudig het juiste onderdeel vinden. Voor 15:00u besteld? Dan heeft u het de volgende werkdag al in huis! Mocht u het onderdeel liever zelf willen ophalen, dan is dat ook mogelijk. U bent 6 dagen per week welkom op onze vestiging aan de Spiegelstraat 6 in Nootdorp. 


Gebruikte onderdelen van Van Gils Automotive zijn van zeer hoge kwaliteit, passen even goed op uw Golf 7 als nieuwe onderdelen en kunnen u veel kosten besparen. Bij Van Gils Automotive staan wij voor hoge kwaliteit en professionele service, vandaar dat wij al onze onderdelen standaard leveren met minimaal 6 maanden garantie.
Hiernaast zijn onderdelen van Van Gils Automotive een duurzamere keuze dan nieuwe onderdelen; tot wel 86% aan CO2 uitstoot kan bespaard worden ten opzichte van een nieuw onderdeel. Zo werkt Van Gils Automotive aan een duurzamere toekomst voor de branche en de wereld.
 


M2 35

live chat