Uw auto verkopen bij Van Gils Automotive; hoe werkt het?

9 mei. 2022

Van Gils Automotive koopt dagelijks auto’s in, ook uw auto! Bij Van Gils Automotive bieden wij u altijd een eerlijke prijs voor uw auto en zorgen wij ervoor dat de afhandeling soepel verloopt. Om uw auto in te leveren bij ons moet er aan een aantal voorwaarden voldaan worden, zo bent u verzekerd van goede service. 

Uw auto verkopen aan Van Gils Automotive verloopt als volgt;

Om uw auto in te kunnen leveren moet de auto compleet zijn inclusief banden en katalysator, anders kunnen wij minder geld bieden voor uw auto. Ook is het belangrijk dat de papieren en het kentekenbewijs aanwezig zijn, zo kunnen wij de auto eenvoudig afmelden bij de RDW.

Mocht uw auto nog rijden kunt u altijd de auto komen brengen bij onze vestiging in Nootdorp; als de auto niet meer rijdt halen wij de auto kosteloos op na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt over prijs en tijdstip dat de auto wordt opgehaald. Hiervoor kunt u de afdeling inkoop bereiken op 070-3836357 (optie 2). 

Als u uw auto inlevert bij Van Gils Automotive krijgt u direct contant betaald of wordt het bedrag op uw rekening gestort. Vervolgens melden wij direct de auto af bij de RDW en krijgt u direct de vrijwaring mee of op de mail. 

Als de auto is afgemeld en het bedrag betaald of overgemaakt is aan u is de auto officeel overgedragen aan ons; hierna kunnen wij aan de slag met de demontage van de auto. 
 


vracht 3

live chat