Elektrische auto demontage bij Van Gils Automotive

30 jun. 2022

Inmiddels is al jaren de elektrische auto niet meer weg te denken uit het Nederlandse wagenpark; meer dan 35 procent van de auto's in particulier bezit waren in 2021 al elektrisch.


7marketing 45

De elektrische auto zal steeds meer aan populariteit winnen, vandaar dat wij bij Van Gils Automotive de ontwikkelingen hierin nauw op de voet volgen.

In tegenstelling tot een een benzine- of dieselauto komt er meer kijken bij het demontageproces van een elektrische auto; nadat de auto binnenkomt moet de auto in quarantaine gezet worden, vervolgens veilig gesteld worden en daarna pas kunnen onze medewerkers de auto op een veilige manier beginnen aan de demontage van de auto. 

Bij Van Gils Automotive zijn wij constant bezig met het zo veilig, professioneel en duurzaam mogelijk demonteren van (elektrische) auto's. Onlangs hebben wij in het kader van de veiligheid een nieuwe set materiaal binnengekregen specifiek voor elektrische auto's: omheining om de auto op de juiste manier in quarantaine te zetten, handschoenen en een helm en de benodigde apparatuur om de auto met zekerheid veilig te kunnen stellen. 

Ook volgen onze medewerkers een cursus speciaal gemaakt voor het demonteren van elektrische auto's; in deze cursus leert de medewerker bijvoorbeeld hoe een auto veilig gesteld moet worden, risico's herkennen en analyseren en in het algemeen hoe het veiligst omgegaan kan worden met elektrische auto's.

Bij Van Gils Automotive zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van het demontageproces in de branche; van het circulair te werk gaan tot de veilige demontage van elektrische auto's.

live chat