Nieuwe voorraad bij Van Gils Automotive!

12 jan

Allerhande voor- en achterbumpers op voorrad bij Van Gils Automotive

Bij Van Gils Automotive is er onlangs weer een mooie partij aan plaatwerk-onderdelen binnengekomen!

Wij zijn trots om u vanaf nu ook nieuwe voor-en achterbumpers van de Volkswagen Golf 7.5 (facelift) en van de Mercedes-Benz B-Klasse (W247) aan te bieden.


IMG 6190

Nieuwe voorraad!

Van Gils Automotive heeft met meer dan 95.000 onderdelen altijd veel verschillende onderdelen voor veel verschillende merken op voorraad; wij doen dan ook ons best om dit assortiment altijd te blijven aanvullen met de nieuwste onderdelen voor verschillen merken en modellen.

Onlangs hebben wij bij Van Gils Automotive een zeer mooie partij aan plaatwerk-onderdelen binnengekregen. 

Bij deze partij horen nieuwe voor- en achterbumpers van de Volkswagen Golf 7.5 (Facelift) en het nieuwste model Mercedes-Benz B-Klasse (W247) in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Deze onderdelen vullen ons al zeer ruime assortiment aan onderdelen voor Volkswagen en Mercedes aan. Het betreft onderdelen die in nieuwstaat verkeren. U kunt dus de hoogste kwaliteit van ons verwachten, zoals u gewend heeft. 

Bestel nu uw onderdelen bij Van Gils Automotive

Deze onderdelen zijn net als ons gehele assortiment direct uit voorraad leverbaar; vóór 15:00 uur besteld betekent dat uw onderdelen de volgende werkdag al in huis zijn! 

Voor een compleet overzicht van ons assortiment kunt u de webshop raadplegen of contact opnemen met ons professioneel en ervaren verkoopteam, zij zullen u verder helpen met al uw vragen omtrent onze hoge kwaliteit gebruikte auto onderdelen.

 

 

live chat