€225 voor uw (sloop) auto bij Van Gils Automotive!

16 mrt

Verkoop uw auto bij Van Gils Automotive! 

Wij bieden u altijd een eerlijke prijs, halen de auto indien nodig geheel kosteloos bij u op en regelen direct al het papierwerk dat hoort bij de in-/verkoop van een auto!


%E2%82%AC250%20voor%20uw%20auto!

Op het moment biedt Van Gils Automotive op basis van het leeggewicht van de auto. Voor (sloop) auto's met een leeggewicht van onder de 1000 kilogram kunnen wij op het moment minimaal €200,- bieden, voor auto's met een leeggewicht boven de 1000 kilogram bieden wij op het moment minimaal €225,-.

Deze prijzen gelden voor auto's waarvan de katalysator nog aanwezig is.

Bij Van Gils Automotive nemen wij alle soorten voertuigen in voor de demontage. Elektrische voertuigen, schade-auto's, oudere voertuigen, aanhangers en zelfs caravans; bij Van Gils Automotive zijn wij gecertificeerd om al deze soorten voertuigen te verwerken

U kunt altijd uw auto tijdens kantooruren komen brengen bij onze vestiging in Nootdorp, centraal gelegen tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Mocht uw auto niet meer rijden, dan kunnen wij de auto kosteloos bij u komen ophalen; hiervoor werken wij op afspraak.

Betaling verloopt direct contant of per rekening; Van Gils Automotive regelt direct voor u de afmelding bij de RDW en stuurt u direct een officieel vrijwaringsbewijs toe. Om uw auto in te nemen en af te melden is het van belang dat de papieren compleet zijn en het chassisnummer (VIN) nog aanwezig is in de auto.

Is de auto wél in uw eigen bezit, maar zijn de autopapieren niet meer volledig? Van Gils Automotive kan u helpen met het aanvragen van een demontage-verklaring bij de RDW,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze auto-inkoop afdeling; telefonisch op 070 383 63 57, per e-mail op auto@vangilsautomotive.nl of u kunt hier het inkoopinformulier invullen. 


 

 

live chat