Een prachtige E63S AMG binnengekomen bij Van Gils Automotive

21 mrt

Onlangs hebben wij bij Van Gils Automotive deze prachtige Mercedes-AMG E63S uit 2019 binnengekregen; de onderdelen van deze jong-gebruikte auto met maar 38.000 km op de teller zijn vanaf nu beschikbaar bij Van Gils Automotive.


IMG 7469%20(2)

De Mercedes-AMG E63S is een echte krachtpatser; met meer dan 600 pk uit een twin-turbo V8 gekoppeld aan een slim vierwielaandrijvings-systeem is deze auto de ideale combinatie tussen snelheid en comfort.
Het jong gebruikte exemplaar dat bij Van Gils Automotive is binnengekomen heeft slechts 38.000 km gelopen en verkeert in zeer nette staat. 

Het donkergrijs metallic (Selenit Grau) exterieur in contrast met het bruin lederen interieur is een klassieke combinatie, samen met de koolstofvezel inleg in het interieur.

Van deze gewilde auto zijn een groot aantal onderdelen nu beschikbaar bij Van Gils Automotive; van diverse exterieur onderdelen tot de carbon onderdelen van het interieur.
Wilt u meer informatie over de onderdelen van deze prachtige Mercedes-AMG E63S of wilt u bepaalde onderdelen bestellen? U vindt een compleet overzicht van alle beschikbare onderdelen hier. Aarzel dan niet en neem contact op met ons professionele en ervaren verkoopteam, zij zullen u verder helpen met al uw vragen omtrent deze en andere onderdelen.

live chat