2022 Kia Stonic GT-Line onderdelen op voorraad!

25 mei

Onlangs hebben wij bij Van Gils Automotive deze prachtige Kia Stonic 1.0 GT-Line uit 2022 binnengekregen; de onderdelen van deze jong-gebruikte auto met maar 3518 km op de teller zijn vanaf nu beschikbaar!


IMG 0167

De Kia Stonic GT-Line; hét nieuwe succes van Kia?

De Kia Stonic, een nieuwe cross-over van Kia met hybride technologie, een fris uiterlijk en een fijn ergonomisch interieur. Uitgevoerd in de luxere en sportieve GT-Line uitvoering; met 17 inch lichtmetalen velgen en een rijke uitrusting aan opties zou de Kia Stonic GT-Line zo maar eens de nieuwe verkooptopper van Kia kunnen zijn. 

Het donkergrijs exterieur in contrast met de donkere koplampen en de zilveren accenten maken deze Kia Stonic tot een waar plaatje.

Kia Stonic GT-Line onderdelen

Van deze gewilde auto zijn een groot aantal onderdelen nu beschikbaar bij Van Gils Automotive; van het plaatwerk, de velgen tot verschillende delen van het interieur.
Wilt u meer informatie overdeze prachtige Kia Stonic GT-Line of wilt u bepaalde onderdelen bestellen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons professionele en ervaren verkoopteam, zij zullen u verder helpen met al uw vragen omtrent deze en andere onderdelen. U kunt ook een kijkje nemen in onze uitgebreide webshop.

live chat