Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp

11 nov. 2014

Van Gils Automotive wint Ondernemersprijs 2014. Afgelopen dinsdag 11 november 2014 vond de uitreiking plaats van alweer de 15e editie van de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp. Deze prijs is bedoeld als stimulans voor bedrijven in de regio die zich onderscheiden door op een innovatieve manier in te spelen op marktomstandigheden en de behoeften van klanten.Wij waren al erg blij met het nieuws dat wij tot de top vier genomineerde bedrijven behoorden. Afgelopen dinsdag zijn wij uitgeroepen tot winnaar van deze ondernemersprijs.

Voor ons is deze prijs een bevestiging dat we op meer vlakken goede keuzes hebben gemaakt.

Aansprekend voor de jury waren:

  • Onze groei (tegen de stroom van recessieberichten in)
  • Georganiseerde bedrijfsvoering
  • Heldere visie
  • Maatschappelijke ondernemen
  • Slim benutten van nieuwe technieken

“ Een aanwinst voor de regio” klonk het door op de avond van de prijsuitreiking waar meer dan 100 ondernemers aanwezig waren.

En die aanwinst willen wij ook graag zijn! Van innamepunt voor auto’s tot en met leverancier van origineel gebruikte onderdelen zijn wij het adres. Omdat wij van mening zijn dat het inspelen op de behoeften van de klant een continu doorlopend proces is, staan vernieuwen en veranderen bij ons nooit stil. Allemaal met één en hetzelfde doel: de dienstverlening naar onze klanten steeds weer verbeteren.

Van Gils Automotive, een naam om te onthouden!

live chat