Perfect Green

24 aug. 2015

Van Gils Automotive gaat voor Perfect Green!

Beste relatie,

Verheugd zijn wij, Van Gils Automotive, u te mogen berichten dat ons Perfect Green initiatief vanaf 24 augustus 2015 handen en voeten heeft gekregen. Met trots kunnen wij u melden dat Van Gils Automotive 1 van de 6 Perfect Green bedrijven is die u als toeleverancier van origineel gebruikte onderdelen met een nog uitgebreidere service en perfecte garantievoorwaarden ten dienste kan zijn.Apeldoorn, 24 augustus 2015,

PERFECT GREEN EN DUURZAAM REPAREREN BUNDELEN KRACHTEN VOOR IMPULS HERGEBRUIK

Perfect Green – NoRiskParts, een initiatief van een aantal gerenommeerde autodemontagebedrijven en de Stichting Duurzaam Repareren hebben hun krachten gebundeld. Gemeenschappelijk doel is een impuls te geven aan het hergebruik van auto onderdelen.

Perfect Green – NoRiskParts wil het hergebruik van auto onderdelen bevorderen door de klanten transparantie, standaard leveringsvoorwaarden en goudgerande garantiebepalingen te bieden. Deze regels worden strikt gehanteerd door alle deelnemende demontagebedrijven.

Onlangs won Perfect Green nog de Dave Bebelaar Award 2015. Waarmee wordt geïllustreerd dat het initiatief door de markt met enthousiasme is ontvangen. Het is wel van belang dat er bewaakt wordt dat de deelnemende demontagebedrijven zich aan de spelregels houden. “Duurzaam Repareren is een partij die gewend is om op dit soort zaken toe te zien, is objectief en bovendien zijn onze klanten, de automotive bedrijven, bij deze organisatie aangesloten”: aldus Ronald Morien, initiatiefnemer van Perfect Green.

“Goede leveringsvoorwaarden en garanties zullen zonder twijfel het hergebruik van auto onderdelen bevorderen en hoe meer gebruikte onderdelen er benut worden, hoe beter het voor het milieu is”: zegt Harry Filon van Duurzaam Repareren. Daarom hebben wij besloten om de samenwerking met Perfect Green aan te gaan. De bedrijven waarmee Perfect Green start, staan zonder twijfel garant voor een hoge mate van kwaliteit en service. Onze taak is de samenwerking aan te laten sluiten bij de klantwens en toe te zien op de naleving van de afspraken.

Perfect Green NoRiskParts start met de volgende demontagebedrijven:

  • Automaterialen Ronald Morien B.V.
  • Autobedrijf Broekhuis B.V.
  • Gebr. Obdam B.V.
  • Autodemontagebedrijf Th. van Gils B.V.
  • VandenBrand Parts B.V.
  • Autodemontagebedrijf Snuverink B.V.

Al deze bedrijven leveren onderdelen met één jaar garantie, first day delivery, in- en uitbouw vergoeding en alle andere Perfect Green-NoRiskParts condities. Meer hierover is te vinden op de website: www.noriskparts.nl. Met ingang van 24 augustus starten de deelnemende demontagebedrijven met het leveren onder de Perfect Green-NoRiskParts condities.

live chat