Nieuw bij Van Gils Automotive; Exclusive Parts!

26 sep. 2022

Onderdelen voor Lamborghini, Ferrari en andere exclusieve merken

Bij Van Gils Automotive specialiseren wij ons al jaren in gebruikte auto-onderdelen van hoge kwaliteit en zijn wij trots op onze status als één van de grootste spelers in deze markt. Sinds kort mogen wij naast ons standaard assortiment van meer dan 90.000 onderdelen u ook onderdelen aanbieden van exclusieve auto's van merken zoals Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bentley en andere luxe-merken. 


EXCLusive%20Parts

Ons assortiment aan exclusieve onderdelen

Wij zijn erg trots om u nu te kunnen voorzien van onderdelen voor bijvoorbeeld de Ferrari F8 Tributo, Lamborghini Urus en de Bentley Continental GT te kunnen leveren; ook voor de sportdivisies Audi RS en Mercedes-AMG hebben wij een aantal onderdelen van zeer hoge kwaliteit liggen. Al onze Exclusive Parts worden standaard geleverd met minimaal 6 maanden garantie, zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn in veel gevallen direct klaar om onder uw auto gebruikt te worden.

Voor een compleet overzicht van onze exclusieve onderdelen verwijzen wij u graag naar een vernieuwd gedeelte van onze site; de Exclusive Parts pagina. HIer vindt u alle exclusieve onderdelen die wij op het moment voor exclusieve auto's op voorraad hebben. 

Heeft u vragen over onze exclusieve onderdelen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via de e-mail of de telefoon op 070-3836357; ons professionele en ervaren verkoopteam staat 6 dagen per week voor u klaar. 

 

live chat