Iraj & Kevin hebben de praktijkverklaring binnen!

1 maand geleden

Wij zijn erg trots om mee te delen dat onze collega's Iraj en Kevin recentelijk hun praktijkverklaring hebben gehaald, wij feliciteren Iraj en Kevin met deze mooie prestatie die zij hebben behaald door keihard te werken


WhatsApp%20Image%202023 08 23%20at%2013.43.27%20(1)

Wat is de praktijkverklaring?

De Praktijkverklaring is een certificaat op maat dat behaald kan worden door al werkend te leren. Tijdens het werken leert de werknemer alle processen van de werkzaamheden kennen terwijl de werknemer ook werkervaring opdoet; een ideale combinatie. Met de praktijkverklaring hebben Iraj en Kevin een certificaat op zak waar zij met recht trots op mogen zijn.

Sociaal Ondernemen

Bij Van Gils Automotive staat sociaal ondernemen hoog in het vaandel; wij zijn van mening dat bij duurzaamheid en circulariteit ook het personeel betrokken moet worden. Door onze collega's trainingen te laten volgen, opleidingen aan te bieden en certificaten te laten halen geven wij ons personeel de kans om zichzelf te ontwikkelen. Zo gaan wij duurzaam om met ons personeel en hopen wij een fijne, educatieve en veilige werkomgeving te creëren waar het werk niet alleen leerzaam is, maar ook leuk en voldoenend is. Daarnaast dragen wij als Leerwerkbedrijf aan een inclusievere banenmarkt met gelijke kansen voor iedereen.

Samen komen we verder

Van Gils Automotive werkt samen met instanties zoals o.a. ROC Mondriaan, Social Club en omliggende gemeentes. Samen met deze instanties werkt Van Gils Automotive aan het gezamenlijke doel; een sociale, inclusieve banenmarkt waarin iedereen een kans krijgt. 

live chat