Gebruikte aircopompen

Gebruikte Aircopomp

Op zoek naar een aircopomp? Bekijk het aanbod Aircopompen van Van Gils Automotive in onze online catalogus. Van Gils Automotive levert zowel nieuwe en gebruikte originele aircopompen van alle merken. Alle gebruikte aircopompen zijn zorgvuldig gedemonteerd en uitvoerig getest op werking. 

Onderdelen van Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Met meer dan 100.000 onderdelen op voorraad, zowel gebruikt als nieuw, vindt u eenvoudig het gewenste product in onze online catalogus. Onze medewerkers met technische kennis en de benodigde ervaring helpen u graag bij het vinden van het passende onderdeel. Wij zorgen er samen voor dat u het juiste onderdeel binnen 24 uur geleverd krijgt. Niet goed? Geld terug!

Aircopomp kapot?

Veel mensen kunnen niet meer zonder airco in een auto. In de zomer zorgt de airco voor verkoeling, in de winter voor het tegengaan van condensvorming op de ruiten. Een defecte aircopomp zorgt dus voor veel ongemak in uw auto. Nadat u de juiste aircopomp gevonden heeft bij van Gils Automotive dient deze nog te worden gemonteerd in uw auto. De montage van een aircopomp is iets wat aan een garage moet worden overgelaten omdat er vloeistoffen aan te pas komen die niet zonder speciaal gereedschap toegevoegd kunnen worden. Daarnaast is het verstandig om de airco installatie periodiek te laten onderhouden voor het verlengen van de levensduur en behoud van prestaties. 

Origineel gebruikte aircopomp

Let bij de aanschaf van een aircopomp altijd op de kwaliteit van het onderdeel. Er zijn vele replica onderdelen te verkrijgen, hiervan is de kwaliteit minder en de levensduur aanzienlijk korter. Het is dus aangeraden om een originele aircopomp aan te schaffen. Van Gils Automotive levert al haar gebruikte aircopompen met zes tot twaalf maanden garantie. De aircopomp is dus gegarandeerd van topkwaliteit!