Magazijn gebruikte auto-onderdelen VanGilsAutomotive Magazijn gebruikte auto-onderdelen VanGilsAutomotive
BG

Gebruikte auto-onderdelen site

Zoeken in 80.000 onderdelen
of selecteer Merk, Model, Onderdeel
Of zoek op kenteken

VanGilsAutomotive is opgericht in 1971 en sindsdien één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van gebruikte auto-onderdelen. We proberen voorop te lopen in de branche als het aankomt op hergebruik en recycling. Ook doen  wij er alles aan om het beeld van gebruikte auto-onderdelen voorgoed te veranderen. 

Auto-onderdelen aanschaffen

VanGilsAutomotive heeft een breed assortiment van 82.000 auto-onderdelen, waaronder: aandrijving, accessoires, carrosserie, elektrisch, interieur, koelsysteem, motor, onderstel, remsysteem, uitlaat, veiligheid en verlichting onderdelen. Deze en vele andere gebruikte onderdelen zijn terug te vinden in de online catalogus op onze website. Via de kentekenchecker die eveneens te vinden is op de website van VanGilsAutomotive, kunt u gemakkelijk de geschikte onderdelen voor uw auto zoeken en selecteren. Heeft u een onderdeel op een werkdag voor 15.00 uur besteld? Wij gaan gelijk voor u aan de slag zodat u het onderdeel de volgende dag in huis heeft. Tevens zit op alle onderdelen een garantietermijn van minimaal zes maanden. Komt u er online niet helemaal uit of heeft u vragen over de gebruikte auto-onderdelen? De verkoopmedewerkers van VanGilsAutomotive zijn zes dagen per week aanwezig om u te voorzien van persoonlijk advies over de geschikte onderdelen voor uw auto of voor het beantwoorden van uw vragen over de onderdelen. Wij zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kunt.

Waar bent u naar op zoek?

Voordelen van gebruikte auto-onderdelen bij VanGilsAutomotive

De gebruikte onderdelen worden bij VanGilsAutomotive na demontage uitvoerig getest op werking en kwaliteitseisen door ons vakkundige personeel. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van auto-onderdelen met een premium kwaliteit. Ook worden de gebruikte onderdelen aangeboden tegen een scherpe prijs, waardoor u op grotere onderdelen honderden euro’s kunt besparen ten opzichte van een nieuw onderdeel. Daarnaast helpt u, bij elk gebruikt onderdeel dat u aanschaft bij VanGilsAutomotive, mee met het bestrijden van de klimaatopwarming. 
 

Kies uw automerk
Over VanGilsAutomotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

VanGilsAutomotive

VanGilsAutomotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij VanGilsAutomotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. VanGilsAutomotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren. 

live chat