Aandrijving

Aandrijving

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 3169

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Versnellingsbak Peugeot 206
  2003
  Prijs op aanvraag
 2. Versnellingsbak Volkswagen Polo
  2011
  € 249,00 Marge
 3. Versnellingsbak Renault Twingo
  2012
  Prijs op aanvraag
 4. Versnellingsbak Iveco Daily
  2012
  Prijs op aanvraag
 5. Versnellingsbak Ford Focus
  2017
  € 2.117,49 € 1.749,99 Excl. BTW
 6. Versnellingsbak Lexus IS
  2009
  Prijs op aanvraag
 7. Versnellingsbak Renault Laguna
  2004
  Prijs op aanvraag
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 3169

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van Gils Automotive biedt de juiste kwaliteit waardoor je weer fijn rijdt. Dit betekent de beste service in een zoektocht naar de juiste kwaliteitsonderdelen voor voertuigen. De onderdelen van onze demontageauto’s zijn vaak amper gebruikt, wat betekent dat ze zo goed als nieuw zijn. Wij zijn van mening dat deze onderdelen een tweede leven waard zijn en prima kunnen worden hergebruikt. 

Met een uitgebreid assortiment van meer dan 100.000 gebruikte onderdelen van alle originele merken auto’s, spelen wij in op de toename van hergebruikte onderdelen. Ben je op zoek naar een vervangend onderdeel voor de aandrijving van jouw voertuig? Dan ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Alle onderdelen die te maken hebben met de aandrijving van een voertuig vind je online in ons assortiment.

Alles voor de aandrijving van voertuigen

De aandrijving van een voertuig omvat alle onderdelen die ervoor zorgen dat de auto zijn belangrijkste functie uitvoert; het rijden an sich. Of het voertuig nu een voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving heeft, de aandrijving van een voertuig bestaat uit meerdere onderdelen. 

 

Zo vind je bij Van Gils Automotive onder andere complete motoren en de juiste onderdelen hiervoor, maar ook de versnellingsbak en koppeling zijn belangrijke elementen als het gaat om de aandrijving van een voertuig. De wisselbak oftewel de versnellingsbak bepaalt de overbrengingsverhouding tussen de toeren van de motor en het toerental aan de wielen. Daarnaast zorgen de aandrijfassen en het differentieel om de gehele voortbeweging van een voertuig compleet te maken. Het differentieel zorgt ervoor dat de banden een bepaalde snelheid kunnen maken. Kortom: om een voertuig in beweging te brengen vindt een samenwerking tussen motor, versnellingsbak en differentieel plaats, welke middels de aandrijfassen de auto laten rijden.

Ruim assortiment, betrouwbare service

Bij Van Gils Automotive vind je ook onderdelen als een massa-vliegwiel, automatenbak, tussenas, cardanas en andere aandrijfassen. Met de duidelijke productfoto’s en vermelding van de benodigde informatie is het direct duidelijk in welke staat het onderdeel verkeert. Bestel gemakkelijk en snel online en ontvang het onderdeel binnen 24 uur. Heb je nog vragen over bepaalde onderdelen? Of twijfel je over het juiste product voor jouw voertuig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!