• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Lamp Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Schuifdak Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Differentieel

215 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Differentieel

Het differentieel zorgt ervoor dat er een snelheidsverschil kan zijn. Als u een bocht maakt kan het ene wiel meer omwentelingen maken dan het andere wiel, dat zorgt ervoor dat er een snelheidsverschil ontstaat. Een differentieel heeft een stelsel van tandwielen die ervoor zorgen dat de wielen los van elkaar kunnen functioneren. Zo is het mogelijk dat er in een bocht een snelheidsverschil ontstaat of wanneer één wiel gehinderd wordt, is het nog mogelijk om het andere wiel aan te drijven. Als uw differentieel defect is, moet u gauw opzoek naar een vervangend onderdeel. Voor kwalitatief goede onderdelen kunt u terecht bij VanGilsAutomotive. Wij beschikken over een breed assortiment van onderdelen, waaronder verscheidene differentiëlen. Ons assortiment bestaat uit gebruikte auto-onderdelen. Doordat de onderdelen tweedehands zijn kunt u ze voor een scherpe prijs kopen, tevens kunt u ook rekenen op goede kwaliteitsonderdelen. Aangezien de differentiëlen door ons vakkundige personeel getest zijn op slijtage en werking. Als u het differentieel waar u naar opzoek was jammer genoeg niet in ons systeem kan vinden, dan kunt u bij ons een aanvraag plaatsen voor dat specifieke onderdeel. Onze verkoopmedewerkers zullen uw aanvraag direct behandelen na binnenkomst. Wij zullen bij u zo spoedig mogelijk terugkoppelen of wij het tweedehands auto-onderdeel toch voor u kunnen leveren. Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd. Heeft u andere vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice, zij zullen al uw vragen beantwoorden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat