• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Versnellingsbak Mechaniek

146 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

De versnellingsbak van uw auto bestaat uit vele onderdelen en er is dan ook veel nodig om de versnellingsbak te laten werken. Wanneer het mechaniek van de versnellingsbak defect is, kan dit dan ook al snel grote gevolgen hebben voor uw auto. Zijn er symptomen die wijzen op een defect aan het versnellingsbak mechaniek, vervang deze dan zo spoedig mogelijk. VanGilsAutomotive heeft een ruim assortiment en werkt met een snelle levering. Wanneer u voor 15.00 uur en op een werkdag besteld, heeft u het onderdeel de volgende dag in huis. Zo kunt u snel weer de weg op met uw auto. Ook is het mogelijk om onderdelen direct in ons filiaal te bestellen of na het bestellen direct af te halen. Bovendien bieden wij op de onderdelen die u bij ons heeft aangeschaft minimaal zes maanden garantie. De duur van de garantie is afhankelijk van het type onderdeel dat u bij ons besteld. Wilt u meer weten over een onderdeel voor uw auto? Neem telefonisch, per mail of via WhatsApp contact met ons op, of kom langs in ons filiaal in Nootdorp. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open tussen 08.30 uur en 17.15 uur en op zaterdag tussen 08.30 uur tot 13.00 uur. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat