Carrosserie

Carrosserie

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 10000

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 10000

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van Gils Automotive koopt voertuigen op van onder andere particulieren, verzekeringsmaatschappijen, autodealers, schadeherstelbedrijven en leasemaatschappijen. Daarnaast hebben wij al jarenlang een intensieve samenwerking met gemeenten en overheidsinstellingen. Doordat Van Gils Automotive opkoper is van total loss-, oude-, schade- en sloopauto’s kunnen wij ervoor zorgen dat de statische constructie (carrosserie) voor jouw voertuig bij ons te vinden is. Daarnaast zorgen we ervoor dat voertuigen op basis van een milieuvriendelijke manier worden gerecycled. Dat betekent dat bruikbare onderdelen bij ons worden hergebruikt. Kortom wij hebben auto-onderdelen die nauwelijks zijn gebruikt en dus zo goed als nieuw zijn.   

 

Plaatwerk kan helaas snel beschadigen. Een deuk of kras door een botsing, een paaltje dat je nét niet goed kon zien of een andere auto die niet voorzichtig genoeg was met inparkeren. Er kan veel gebeuren wat leidt tot beschadiging aan het plaatwerk. In het assortiment vind je carrosserie-onderdelen van jonge voertuigen van allerlei merken. Of nou het portier van een auto kapot is, het schuifdak aan vervanging toe is of dat er iets anders aan de carrosserie mankeert, bij Van Gils Automotive ben je voor onderdelen van het geraamte aan het juiste adres. 

 

Breed assortiment: meer dan 100.000 auto-onderdelen

Een carrosserie is natuurlijk niet meer dan alleen het geraamte van een auto. Maar Van Gils Automotive biedt ook aanvullende carrosserie-onderdelen zoals: bumpers, spatborden of een grille. Op zoek naar aanvullende onderdelen voor jouw voertuig; een aandrijflijn, elektronica of een ‘nieuw’ interieur? Van Gils Automotive heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 100.000 gebruikte onderdelen.   

 

Op zoek naar een product, maar kun je het zo snel niet vinden? Of ben je op zoek naar informatie over bepaalde onderdelen? Dat kan! Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder!  

 

Van Gils Automotive biedt namelijk de juiste kwaliteit waardoor je weer fijn rijdt. Onze belofte is simpel; het betekent de beste service in een zoektocht naar de juiste kwaliteitsonderdelen voor jouw voertuig. Daarnaast worden de producten binnen 24 uur geleverd, mits op voorraad.