• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs

Achterkant Compleet

0 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Achterkant compleet

Heeft u een volledig complete achterkant nodig voor uw auto? Bestel dan uw achterkant bij VanGilsAutomotive. Het koetswerk van een auto kan gemakkelijk schade oplopen, omdat het koetswerk veel wordt blootgesteld aan de wereld. Bent u ongelukkigerwijs toch tegen een paaltje, stoeprand of iets anders aangereden? Of heeft u een ongeluk gehad? Dan is de achterkant van uw auto toe aan vervanging. VanGilsAutomotive heeft een ruim assortiment aan tweedehands auto-onderdelen. Waaronder complete achterkanten voor uw auto. In één keer een volledige achterkant aanschaffen is ideaal, omdat u dan niet verschillende onderdelen bij elkaar hoeft te verzamelen. Door een complete achterkant aan te schaffen bij VanGilsAutomotive kunt u gauw weer de weg op, onder andere door onze snelle levering. Wij streven ernaar om op werkdagen uw bestelling binnen 24 uur te bezorgen. Een complete achterkant voor uw auto aanschaffen is zeker niet goedkoop. VanGilsAutomotive biedt tweedehands auto achterkanten aan, zodat u voor een stuk scherpe prijs toch een mooie achterkant kunt aanschaffen. Tweedehands auto-onderdelen besparen u zo honderden euro’s. Bij VanGilsAutomotive kunt u erop rekenen dat u toch een heel goed onderdeel aanschaft, aangezien ons vakkundige personeel de onderdelen stuk voor stuk hebben gekeurd op de kwaliteit en staat waarin het onderdeel zich verkeerd. Tevens heeft u een garantietermijn van zes maanden op het aangeschafte onderdeel. U kunt gemakkelijk de filters in vullen die staan op onze website en zo in één hand omdraai de perfecte achterkant voor uw auto vinden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat