• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Schuifdak Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Bumpersteun

386 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Om de bumper aan de carrosserie van de auto te bevestigen, zit er een bumpersteun in uw auto. Door middel van een aantal opnamepunten voor schroefverbindingen in de bumpersteun kan de bumper gemonteerd worden. Daarnaast dient de bumpersteun ook als versteviging voor uw auto. Wanneer de bumpersteun van uw auto niet meer goed functioneert, kan dit grote gevolgen hebben voor uw auto en uw eigen veiligheid. Vervang de bumpersteun dan ook zo nodig op het juiste moment. Bij VanGilsAutomotive vindt u een breed assortiment aan tweedehands onderdelen voor uw auto. Met de aanschaf van een tweedehands onderdeel kunt u al snel tientallen euro’s besparen en helpt u mee aan een beter milieu. Via de kentekenchecker op onze website kunt u in een handomdraai de geschikte onderdelen voor uw auto opvragen en bestellen. Tevens werken wij met een snelle levering, waarbij u de onderdelen de volgende dag in huis heeft als u deze op een werkdag voor 15.00 uur besteld. Op de onderdelen zit een garantietermijn van minimaal zes maanden. Heeft u een onderdeel op het oog en twijfelt u of dit de juiste is of heeft u vragen over een onderdeel? Onze verkoopmedewerkers zijn zes dagen per week aanwezig om u te helpen in uw zoektocht naar het juiste onderdeel en om u te voorzien van persoonlijk advies voor uw auto. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat