• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur onderdeel Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Plaats Wissen
Plaats Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Spatbord

554 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Spatbord

Een spatbord kan eenvoudig beschadigd raken. Het spatbord bedekt voornamelijk de wielen en gaat feilloos over in de andere onderdelen van de carrosserie. Het spatbord zit aan de buitenkant van de auto en wordt dus constant aan de buitenlucht blootgesteld. Door het opspattende water wat tegen de spatborden aankomt, kunnen spatborden op den tijd gaan roesten. Het spatbord is geen essentieel onderdeel aan uw auto, maar als deze beschadigd is veranderd dat aanzienlijk de uitstraling van uw auto. Wilt u dus toch uw spatbord vervangen? Kijk bij VanGilsAutomotive. Door ons brede assortiment van gebruikte auto-onderdelen, bieden wij ook veel spatborden aan. Hoewel onze spatborden tweedehands zijn, verkeren ze nog in uitstekende staat. De spatborden zijn dan ook aandachtig gekeurd en gecontroleerd door ons vakkundige personeel of ze nog in perfecte staat verkeren. Tevens hanteert VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden. Door ons breed scala aan gebruikte spatborden kunt u spatborden vinden van talloze automerken, automodellen, bouwjaren en in verscheidene kleuren. Het is wel zo prettig als u het spatbord kan aanschaffen als dezelfde kleur als dat uw auto heeft. Als u hulp nodig heeft met het geschikte onderdeel vinden, kunt u altijd de hulp inschakelen van onze verkoopmedewerkers. Zij zullen u te woord staan en verder helpen om het perfecte onderdeel voor uw auto te vinden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat