• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
7/13P Wissen
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Type Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Trekhaak

60 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Trekhaak

Uw aanhangwagen wordt voortgetrokken door de trekhaak. Een trekhaak is een metalen haak die aan de achterkant van uw auto, onder de bumper, wordt gemonteerd. Het voornaamste doel van een trekhaak is het voorttrekken van aanhangwagens. De trekhaak wordt gekoppeld met de aanhangwagen, deze verbinding is gemakkelijk in elkaar te zetten, maar ook te verbreken. Zo kan er ook moeiteloos een fietsendrager worden geïnstalleerd op uw trekhaak. Niet elke auto is voorzien van een trekhaak. Wilt u toch graag een trekhaak hebben, omdat u aanhangers of fietsendragers wilt bevestigen aan uw auto? Dan kunt u terecht bij VanGilsAutomotive. Wij hebben een ruim assortiment in tweedehands auto-onderdelen, waarvan een breed scala aan trekhaken. Desondanks is het van belang dat u de juiste trekhaak aanschaft voor uw auto. In het geval dat u niet de juiste heeft, kan het zijn dat de trekhaak overbelast wordt en het gewicht wat op de trekhaak leunt niet aan kan. Raadpleeg onze verkoopspecialisten, zij zijn goed geïnformeerd over onze onderdelen. Zij zullen u te woord staan en helpen met het vinden van de geschikte trekhaak voor uw auto. De gebruikte trekhaken die VanGilsAutomotive aanbied zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn gekeurd door ons deskundige personeel. Bovendien hanteert VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden op uw aankoop. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat