Elektrisch

Elektrisch

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 10000

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 10000

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De corebusiness van Van Gils Automotive bestaat uit het demonteren en recyclen van voertuigen. Het belangrijkste aspect: er worden geen nieuwe grondstoffen gebruikt voor (elektrische) auto-onderdelen. Op die manier gaat er geen zinloze energie verloren en wordt er geen onnodige arbeid verricht, terwijl tijdens het productieproces van nieuwe elektrische auto-onderdelen dit wel gebeurt.  

 

Een auto heeft meer elektrische onderdelen dan je kunt bedenken. Een aantal hiervan is essentieel om de auto te laten werken. Bepaalde elektrische auto-onderdelen zijn juist weer minder belangrijk, maar dragen wel bij aan een optimaal rijcomfort. Denk hierbij aan een autoradio, CD-speler of onderdelen voor het navigatiesysteem. Bekijk het assortiment van Van Gils Automotive en kies voor gebruikte, zo goed als nieuwe, elektrische onderdelen. 

 

Assortiment elektrische auto-onderdelen

Onderdelen zoals stuurschakelaars zijn een voorbeeld van essentiële elektrische onderdelen. Bij Van Gils Automotive hebben we een ruim assortiment aan richtingaanwijzerschakelaars, ruitenwisschakelaars en combischakelaars. Of is de zekeringskast aan vervanging toe? Ook deze hebben wij op voorraad voor veel verschillende automerken en voor meerdere modellen.

 

Daarnaast heeft elke auto veel soorten computers met allen verschillende functies. Zo zijn er computers voor de stuurbekrachtiging en verlichting, maar ook onderdelen voor de cruisecontrol, bodycontrol of het motormanagement vind je in het assortiment. 

 

Ruim aanbod aan accu’s

Naast bovengenoemde onderdelen heeft Van Gils ook een ruim aanbod aan accu’s. Wij hebben alle benodigde onderdelen voor het oplaadcircuit. Ook accu’s zijn er in allerlei soorten en maten. Van Gils Automotive heeft ook accu’s voor hybridevoertuigen en de bijbehorende oplaadkabels of dynamo. Met een - zo goed als nieuw - hybride-accu kies je voor een CO2-besparing en het is ook nog eens goed voor de eigen portemonnee.  

 

Van Gils Automotive; jouw partner in auto-onderdelen

Bij Van Gils Automotive kun je een uitgebreid assortiment aan gerecyclede elektrische auto-onderdelen verwachten. Heb je nog vragen en wil je extra informatie over bepaalde onderdelen? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

 

Nieuwsgierig naar hoe wij omgaan met autodemontage of hoe autorecycling er bij Van Gils Automotive uitziet?  Ook daar kunnen wij je meer over vertellen. Kies voor een duurzamere toekomst en help mee door hergebruik van auto-onderdelen.