• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Kabelboom en stekkers

48 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een kabelboom ligt verspreid door de auto. De kabelboom zit verbonden aan de instrumenten in uw auto en voorziet ze van de juiste elektriciteit. In de huidige technologische samenleving gebruiken veel mensen telefoons. Het is ideaal om uw telefoon te kunnen opladen in uw auto en tegelijkertijd de telefoon te verbinden met uw auto. Met AUX/USB aansluitingen is dit mogelijk. Is uw AUX/USB aansluiting kapot of wilt u vernieuwen? Dan kunt u terecht bij VanGilsAutomotive. Wij beschikken over een ruim assortiment aan gebruikte auto-onderdelen, waaronder AUX/USB aansluitingen. De onderdelen die wij aanbieden zijn stuk voor stuk hoge kwaliteitsonderdelen. Zo kunt u bij ons voor een scherpe prijs een onderdeel aanschaffen, die van goede kwaliteit is. Heeft u vragen over het onderdeel of vraagt u zich af of het onderdeel wel geschikt is voor uw auto? Dan kunt u bij ons terecht voor telefonisch advies. Ons deskundige personeel is goed op de hoogte van ons gehele assortiment en zij zullen precies aan u kunnen vertellen welke gebruikte auto-onderdelen voor uw auto geschikt zijn. Dit scheelt u een hoop moeite. In het geval dat u zelf al precies weet welk onderdeel u moet hebben, kunt u dit onderdeel gemakkelijk invullen op de zoekbalk op onze website. Bovendien krijgt u bij VanGilsAutomotive zes maanden garantie op uw aankoop.

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat