• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs

Raambediening

0 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Vrijwel elke auto heeft tegenwoordig elektrische raambediening. Hierbij kunt u uw raam openen of sluiten met een kleine schakelaar. Elektrische raambediening maakt de rijervaring nog comfortabeler en minder inspannend. Zodra uw raambediening kapot is, kunt u uw raam niet meer openen en sluiten. Dit is zeer vervelend, omdat u nu simpele dingen als een parkeerticket uitnemen, niet meer gemakkelijk kunt doen. VanGilsAutomotive heeft een breed assortiment aan gebruikte auto-onderdelen, waaronder raambedieningen. De onderdelen die VanGilsAutomotive aanbied zijn gebruikte onderdelen. Dit gaat zeker niet af van de staat waarin ze verkeren. VanGilsAutomotive biedt uitsluitend hoge kwaliteitsonderdelen aan. Alle raambedieningen die in ons assortiment beschikbaar zijn, zijn gekeurd door ons deskundige personeel. Daarnaast hanteren wij een garantietermijn van zes maanden op uw aankoop. Op onze site kunt u via de kentekenchecker in één hand omdraai enkel de onderdelen selecteren die geschikt zijn voor uw auto. Zo kunt u gemakkelijk een nieuw onderdeel aanschaffen. Heeft u echter toch vragen over het onderdeel? Raadpleeg onze verkoopspecialisten. Zij hebben veel verstand van de onderdelen en zullen u verder helpen met de aankoop van het geschikte onderdeel. Besteld op een werkdag, betekent ook binnen 24 uur in huis. VanGilsAutomotive streeft naar een zo snel mogelijke levering en levert alle onderdelen door heel Nederland. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat