• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur onderdeel Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Plaats Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Voltage Wissen
Wielbouten Wissen

Stuurschakelaars

453 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Achter uw stuur zitten verscheidene stuurschakelaars. De grootste is de richtingsaanwijzer. U gebruikt uw richtingsaanwijzer wanneer u uw plaats op de weg wil veranderen. Wilt u links of rechts afslaan? Dan laat u uw knipperlicht de kant op knipperen waar u naartoe wilt. In het Nederlandse verkeer is het verplicht dat u gebruik maakt van knipperlichten. Zo kunnen andere weggebruikers ook beter anticiperen. Is uw richtingaanwijzer schakelaar kapot? Haal dan een vervanger bij VanGilsAutomotive. VanGilsAutomotive beschikt over een ruim assortiment van gebruikte auto-onderdelen. Door ons rijke aanbod in tweedehands auto-onderdelen zijn wij een grote speler op de markt. Bij VanGilsAutomotive kunt u rekenen op hoge kwaliteit auto-onderdelen tegen een zeer scherpe prijs. De gebruikte onderdelen verkeren nog in uitstekende staat en zijn getest en gecontroleerd door ons vakkundige personeel om dit te verzekeren. Bovendien hanteert VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden op uw aankoop. Als u er zelfstandig niet uitkomt om het geschikte onderdeel voor uw auto te vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons deskundige personeel zal dan al uw vragen beantwoorden en samen met u het geschikte onderdeel vinden. Alle onderdelen die wij aanbieden liggen op voorraad. Wij streven ernaar uw bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Na het plaatsen van de bestelling op een werkdag, wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd. VanGilsAutomotive levert door heel Nederland. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat