Interieur

Interieur

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 3213

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Stuurwiel Mercedes C-Klasse
  2016
  Prijs op aanvraag
 2. Dashboardkastje Mercedes C-Klasse
  2016
  Prijs op aanvraag
 3. Asbak voor Mercedes C-Klasse
  2016
  Prijs op aanvraag
 4. Gaspedaal Mercedes C-Klasse
  2016
  Prijs op aanvraag
 5. Stuurwiel Toyota Prius
  2012
  Prijs op aanvraag
 6. Dashboardkastje Toyota Prius
  2012
  Prijs op aanvraag
 7. Dashboardkastje Toyota Prius
  2012
  Prijs op aanvraag
 8. Dashboard deel Toyota Prius
  2012
  Prijs op aanvraag
 9. Gaspedaal Toyota Prius
  2012
  Prijs op aanvraag
 10. Middenconsoles Ford Focus
  2017
  Prijs op aanvraag
 11. Stuurwiel Ford Focus
  2017
  Prijs op aanvraag
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 3213

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij van Gils Automotive doen wij alles vanuit een milieuvriendelijke gedachte. Dat betekent dat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. En met een enorm uitgebreid assortiment gebruikte auto-onderdelen hanteren wij een circulaire bedrijfsvoering. Zowel het plaatwerk als technische en elektrische onderdelen van auto’s verkeren vaak nog in goede staat en kunnen daarom prima worden hergebruikt. 

 

Bij gebruikte auto-onderdelen denk je wellicht niet meteen aan het interieur. Ondanks dat het interieur geen rechtstreeks invloed heeft op het rijden, is het een noodzakelijk element voor het comfort van de bestuurder en/of passagiers. Maar ook hier geldt; Van Gils Automotive heeft een uitgebreid assortiment voor alles wat betreft het interieur van jouw voertuig.  

 

Zo goed als nieuw én kostenbesparing op je interieur

Voor het demonteren van onderdelen koopt Van Gils Automotive schadeauto’s, handelauto’s en sloopauto’s op. In samenwerking met ketenpartner Auto Recycling Nederland wordt maar liefst 98 procent van alle voertuigen gerecycled én hergebruikt. Dat is praktisch het gehele voertuig. Doordat Van Gils Automotive op deze manier gebruik maakt van producthergebruik, dragen we bij aan - wat voor ons belangrijk is in de bedrijfsvoering - een circulaire economie. 

 

Interieur onderdelen raken verouderd en bekleding wordt vies of gaat kapot. Soms ziet het voertuig er weer als nieuw uit met een paar kleine aanpassingen in het interieur. Een nieuw stuur, mooie bekleding en een werkend autodashboard zijn wel zo fijn. Ook voor een dashboardkastje of middenconsole kun je bij Van Gils Automotive terecht. Daarnaast hebben wij nog andere accessoires en interieuronderdelen zoals: extra achterstoelen, een 7-zitter, digitale km-tellers of diverse airbags. Ook als het gehele interieur een upgrade nodig heeft is dat mogelijk. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren. Het verschil tussen gebruikte en nieuwe onderdelen kan oplopen tot een prijsverschil van 60 procent. 

 

Ondanks hergebruik van de producten behandelt Van Gils Automotive deze onderdelen wel als nieuw en hanteren zij beste service; alle auto-onderdelen zijn origineel, getest en voorzien van twaalf maanden garantie.  

 

“Kies eerst voor gebruikt en als dit niet voorradig is, ga dan pas voor een nieuw onderdeel. Tweedehands onderdelen zijn bij Van Gils per definitie goed”, zegt Patrick van Gils