• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Mechanisme Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Pedalen

462 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

De pedalen in uw auto zijn zeer essentiële onderdelen. De pedalen maken het voor u als bestuurder mogelijk om de auto te besturen, door middel van te gassen, te remmen en te schakelen. Zodra een pedaal defect is, is dit zeer gevaarlijk voor uzelf, eventuele inzittenden en andere weggebruikers. U heeft in dat geval geen volledige controle meer over uw auto en dus wordt het zeer lastig in te spelen op verkeerssituaties. Als u een defecte pedaal heeft is het dus van uiterst belang dat deze zo snel mogelijk vervangen wordt. U kunt terecht bij VanGilsAutomotive voor een rijk aanbod aan tweedehands auto-onderdelen, waaronder pedalen. De onderdelen die wij aanbieden zijn tweedehands, dit is zeker niet te nadelen van de kwaliteit van de onderdelen. De onderdelen worden uitvoerig gecontroleerd en getest door onze vakbekwame medewerkers, zodat u ervan verzekerd bent dat u een kwalitatief goed onderdeel aanschaft. Op onze website kunt u selecteren op automerk, automodel en bouwjaar om gemakkelijk het perfecte vervangende onderdeel voor uw auto te vinden. Ook kunt u op onze site gemakkelijk opzoek naar uw onderdeel via onze kentekenchecker. Zodra u uw kenteken heeft ingevoerd, komen de beschikbare onderdelen die passen bij uw auto naar voren, dit versnelt de zoektocht voor u. Daarnaast staan wij u zes dagen per week telefonisch te hulp bij uw vragen of andere verzoeken.

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat