• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Kachel bediening

785 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een aangename temperatuur in uw auto is ontzettend belangrijk en zorgt voor een comfortabel gevoel wanneer u in de auto zit. Om het klimaat in uw auto optimaal te kunnen regelen, zit in uw auto een kachel bediening ingebouwd. Via kachel bediening kunt u de kachel of airco bedienen en kunt u informatie over de temperatuur aflezen. Kunt u de temperatuur op de kachel bediening niet meer goed aflezen, zijn de sensoren defect of is de kachel bediening volledig uitgevallen? Dan is het verstandig om uw kachel bediening te vervangen. Bij VanGilsAutomotive vindt u een groot aanbod aan tweedehands auto onderdelen, waaronder de kachel bediening. Benieuwd of wij een kachel bediening in het assortiment hebben voor uw auto? Via onze online catalogus kunt u gemakkelijk via uw kenteken de perfecte kachel bediening voor uw auto zoeken en selecteren. Wanneer u op een werkdag voor 15.00 uur besteld, dan pakken wij het onderdeel netjes en zorgvuldig in en ontvangt u het de volgende dag bij u thuis. Bovendien wordt door VanGilsAutomotive een garantieperiode van zes maanden geboden op uw aangeschafte tweedehands onderdelen. Heeft u vragen over het gewenste auto onderdeel of kunt u het onderdeel niet terug vinden in onze online catalogus? Onze verkoopmedewerkers zijn zes dagen per week aanwezig om u te voorzien persoonlijk advies en helpen u graag in uw zoektocht naar het gewenste tweedehands auto onderdeel. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat