• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Turbo en diversen

449 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Een motor van een auto heeft zuurstof nodig om zijn functie op de juiste manier uit te kunnen voeren. De turbo zorgt ervoor dat de zuurstoftoevoer naar de motor wordt geregeld, waardoor er meer brandstof volledig verbrandt en de motorprestaties van uw auto beter worden. Voor de turbo is het belangrijk om op temperatuur te kunnen komen en na zware inspanningen, af te kunnen koelen. Dit bevordert de levensduur van uw turbo. Verbruikt uw auto meer olie dan normaal of komt er veel rook uit de uitlaat? Dan doet u er verstandig aan om de turbo te vervangen. VanGilsAutomotive heeft een breed assortiment aan turbo’s en andere auto onderdelen. De onderdelen worden na demontage uitvoerig getest, hebben een premium kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Via de kentekenchecker op onze website kunt u de juiste onderdelen voor uw auto selecteren. De onderdelen worden zorgvuldig voor u verpakt en binnen 24 uur bij u thuis bezorgd. Op de aangeschafte onderdelen zit een garantieperiode van zes maanden. Wordt u tijdens uw aankoop liever te woord gestaan door onze verkoopmedewerkers? Zij staan zes dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of samen met u op zoek te gaan naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uiteraard is een bezoek aan ons magazijn bij onze vestiging in Nootdorp ook mogelijk. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat