• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Centrale deurvergrendeling Wissen
Cilinderinhoud Wissen
tot
Intercooler Wissen
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
LPG / G3 Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Bobine

2946 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

Er zijn veel onderdelen nodig om de motor van een auto te kunnen laten lopen. Om ervoor te zorgen dat de stroom voor de motor op het juiste moment naar de bougies wordt gestuurd, is de bobine nodig. De bobine zorgt voor een vonk die bij de bougies voor een ontbranding zorgen. Wanneer de bobine van een auto kapot is, dan zal deze weinig tot geen vonken meer afgeven. Als de bobine helemaal geen vonken meer afgeeft, dan zal de motor van uw auto niet meer aanslaan. Wanneer de bobine mankementen vertoont of niet meer werkt, dan is het voor de levensduur van de motor en van uw auto van belang om de bobine spoedig te vervangen. VanGilsAutomotive heeft een voorraad van meer van 82.000 gebruikte auto onderdelen, waaronder de bobine. De onderdelen zijn van premium kwaliteit en worden zorgvuldig verpakt binnen 24 uur bij u aan huis geleverd. Daarnaast hanteert VanGilsAutomotive een garantie van zes maanden op uw aangeschafte gebruikte auto onderdelen. Op onze website vindt u de kentekenchecker waarmee u de juiste bobine en andere gebruikte onderdelen voor uw auto kunt zoeken. Heeft u vragen of wordt u liever geholpen door één van onze medewerkers? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij zijn zes dagen per week aanwezig voor het geven van persoonlijk advies en het beantwoorden van uw vragen.  

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat