• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Prijs
Aandrijving Wissen
ABS Wissen
Airco Wissen
Bouwjaar Wissen
tot
Cilinderinhoud Wissen
tot
Interieurcode Wissen
Kleppen Wissen
Kleur voertuig Wissen
Motorcode Wissen
Motortype Wissen
Prijs Wissen
Uitvoering Wissen
Versnellingsbak Wissen
Wielbouten Wissen

Spanrol en riemen

164 producten gevonden
Filters

Er zijn geen resultaten gevonden op basis van bovenstaande filters en categorie

Of
Neem contact met ons op

De multiriem is verantwoordelijk voor de aandrijving van de dynamo. Ook drijft de multiriem de pomp van de stuurbekrachtiging, de waterpomp en de aircopomp aan. Een spanrol zorgt ervoor dat de multiriem op spanning wordt gehouden. Afhankelijk van het model van uw auto heeft u één of meerdere spanrollen nodig om voldoende spanning te houden op de multiriem. Multiriemen en spanrollen worden veel blootgesteld aan slijtage. Enkel ouderdom kan er al voor zorgen dat ze aan vervanging toe zijn. Belangrijk om op te merken is dat wanneer uw multiriem of spanrol rafeltjes of scheurtjes krijgt, ze zeker toe zijn aan vervanging. U kunt bij VanGilsAutomotive terecht voor een vervangende spanrol of multiriem. VanGilsAutomotive heeft een rijk aanbod aan gebruikte auto-onderdelen. Wij hebben van talloze merken onderdelen op voorraad om zo veel mogelijk klanten te helpen. Doordat de multiriemen en spanrollen tweedehands zijn kunt u ze aanschaffen bij ons voor een zeer scherpe prijs, hoewel ze nog in piekfijne staat verkeren. VanGilsAutomotive hanteert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de onderdelen wordt vastgesteld door onze deskundige specialisten die grondig controleren of de spanrollen en multiriemen nog in goede staat verkeren. Tevens hanteert VanGilsAutomotive een garantietermijn van zes maanden. U kunt gemakkelijk het onderdeel vinden waar u naar op zoek bent door de zoekbalk te gebruiken of de filters. Zo zijn alle resultaten alleen maar onderdelen die geschikt zijn voor uw auto. Bij de onderdelen op onze website staat essentiële informatie vermeld, zoals het serienummer en de productcode. Wilt u toch meer informatie verschaffen over het desbetreffende onderdeel? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten. Zij kunnen u voorzien van alle informatie en alle vragen beantwoorden. 

Staat uw onderdeel er niet bij?

Vraag online aan!

Onderdeel aanvraag

Stel al uw vragen aan Myron

Live chat
Over Van Gils Automotive

Gebruikte auto-onderdelen

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto’s

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

Duurzaam en circulair

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Van Gils Automotive

Van Gils Automotive is één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Ons zeer uitgebreide assortiment in gebruikte kwaliteits auto-onderdelen, duidelijke garantievoorwaarden en medewerkers met kennis en ervaring van autotechniek, maakt Van Gils Automotive tot een zeer betrouwbare en professionele partner.

Automaterialen Nootdorp

Voor het inkopen en verkopen van auto’s ben je bij Van Gils Automotive aan het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht. Van Gils Automotive opereert vanuit Nootdorp en levert zowel nationaal als internationaal aan garage- en herstelbedrijven én particulieren.

live chat